Skip to main content

Til- og afmelding af fag og prøver

Sådan tilmelder du dig undervisningen til fag og prøver

Du har selv ansvaret for at tilmelde dig undervisningen i de fag, du gerne vil følge. Du tilmelder dig undervisningen i dine ønskede fag via SDU studenterselvbetjeningen.

OBS! Når du har tilmeldt dig undervisningen i faget, er du samtidig tilmeldt første eksamensforsøg i de prøver, der hører til faget.

Du bestemmer selv, hvor mange ECTS-point du vil tilmelde dig

SDU har ikke noget generelt krav om obligatorisk tilmelding til undervisning og prøver, der svarer til et bestemt antal ECTS-point pr. studieår. Du skal dog være opmærksom på studieaktivitetskravet.

Læs mere om:

 

Har du brug for at læse det samlede regelsæt som omhandler tilmelding til fag og prøver?

Hent de gældende regler for tilmelding til fag og prøver som PDF  

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur, hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl. 10-12.

Kontakt Studenterservice, hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit fakultet eller studie, hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studie f.eks. viden om din studieordning eller, hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for vejledning omkring generelle forhold på dit studie såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af, hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning. 

Sidst opdateret: 28.05.2022