Skip to main content

Faciliteter i Odense

Vi har samlet en række hjælpemidler, så du kan finde rundt på SDU Odense:

Eurest driver SDU’s kantiner på både Campusvej og i Winsløwparken. På kantinernes respektive sider kan du blandt andet se ugens menu og muligheder for mødeforplejning.

Du finder universitetsbibliotekets hovedafdeling på SDU Odense. Indgangen er placeret på Gydehutten mellem U59 og U62.

Café Ved Siden Af er din studentercafé på SDU, som slog dørene op i foråret 2020. Her kan du komme ned i dine pauser alene eller med dine studiekammerater og få en god kop kaffe, te, kakao eller kolde drikke til gode priser. Caféen er nemlig drevet af frivillige, og profit er ikke målet. Det er derimod et mål at skabe en atmosfære, som indbyder til fordybelse ved højbordene eller hygge i lounge-området.

Caféen ligger lige ved siden af fredagsbaren Nedenunder, hvor det er muligt at sidde i vores åbningstider og studere, læse til næste undervisningstime eller bare spille et spil backgammon.

Ved Siden Af er startet og drevet af dedikerede studerende, og kunne du tænke dig at gøre en forskel for studiemiljøet på SDU, kan du blive frivillig i caféen og stå bag baren og lange kaffe over disken.

Vi håber, at vi ses til en god kop kaffe og hyggelige stunder i din tid på SDU – find os på Facebook!

Besøg Studenterboghandelen, som giver dig nem adgang til obligatorisk og supplerende litteratur - til så konkurrencedygtige priser som muligt.

Husreglerne kan ses her.

Studerende kan i dagtimerne gratis booke lokaler på SDU Odense.

Se også reglerne for leje af lokaler på SDU.

Tabte og glemte sager kan indleveres – og afhentes her:

Odense: Receptionen på Camustorvet.

Sager, der er tabt eller glemt på en af SDU’s lokationer, og indleveret til Teknisk Service håndteres som følger: 

Værdifulde genstande afleveres til Hittegodskontoret snarest muligt, dvs. i løbet af et par dage efter indleveringen, medmindre ejeren har afhentet genstanden forinden. Eksempler på værdifulde genstande er; penge, særligt værdifulde smykker, elektronik, computere, ure, mobiltelefoner, dyre beklædningsgenstande, tasker og lignende. Alle genstande med navn på, fx pas, kørekort og lignende afleveres til Hittegodskontoret snarest muligt, dvs. i løbet af et par dage efter indleveringen, medmindre ejeren har afhentet genstanden forinden Teknisk Service forsøger altid at kontakte ejeren først, hvis der er tydeligt navn på genstanden, inden aflevering til Hittegodskontoret.

Tabte og glemte sager udover ovenstående opbevares af SDU i mindst 30 dage, hvorefter genstandene kan bortsælges, bortgives eller destrueres, medmindre ejeren har afhentet genstanden forinden.

Bemærk: SDU kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsvundne værdigenstande. Vi opbevarer kun de genstande vi finder, men da lokalerne først bliver gjort rene om morgenen, kan ting godt nå at forsvinde inden rengøringen finder dem.

Grafisk Center er SDU´s in-house trykkeri. Vi leverer alle former for tryksager til enhederne og studerende på SDU.

Her kan du se vores produkter og bestille dine tryksager.

Er kæden hoppet af?

På SDU Odense findes et cykelværksted, som har åbent fra 8-16. Værkstedet tilbyder bl.a. at reparere din cykel.

Grafikken viser, hvordan du finder cykelhandleren.

SDU Odense giver nu ekstra plads til eftertanke og åndelighed. Studerende, der trænger til en mental pause eller som mangler et sted til meditativ eller religiøs fordybelse, kan fremover benytte universitetets "Rum til fordybelse”.

Svømmehallen på SDU Odense er gratis for studerende fra kl. 8-14 på hverdage, men kun i perioder hvor svømmehallen ikke bliver benyttet til undervisning.

Studerende samt ansatte ved SDU Odense og OUH har mulighed for at melde sig ind i SDU Fitness.

På SDU i Odense findes, ifølge Den Internationale Olympiske Komité, verdens bedste trænings- og atletikstadion. Og det bedste af det hele er, det er gratis for alle at benytte.

Besøg SDU's fredagsbar Nedenunder ved indgang C.

Slip ugens frustrationer og mød andre studerende over en kold og billig øl hver fredag fra kl. 14 - 23.

Læs mere om fredagsbaren på dens hjemmeside eller på Facebook.

Information om sikkerhed til studerende

Teknisk Service

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med faciliteterne, kan du kontakte Teknisk Service på 8888@sdu.dk.

For akut henvendelse ring 6550 8888.
Akutte henvendelser er bl.a. brand (her skal du også ringe til 112), vand der løber, en kælder der er oversvømmet, låste døre mm.  

Læs mere om Teknisk Service.

Sidst opdateret: 28.05.2022