Skip to main content

MitSDU

Tilbud om gratis samtaleforløb

Oplever du stress, ensomhed, livskriser eller andre udfordringer i livet?

Som studerende på SDU har du mulighed for at få gratis samtaleforløb på Forskningsklinikken. Samtaler varetages primært af psykologistuderende, som er i praktik i klinikken i slutningen af deres psykologiuddannelse. Samtalerne foregår under tæt faglig vejledning og supervision af autoriserede, erfarne psykologer fra Institut for Psykologi.

Alle samtaler og samtaleforløb er underlagt tavshedspligt. Forskningsklinikken baserer sig på De Etiske Principper for Nordiske Psykologer. Psykologistuderende kan ikke modtage tilbuddet. 

Hvor?

Samtalerne foregår på SDU i forskningsklinikkens lokaler på Institut for Psykologi i Nyt SUND-bygningen.

Adresse

Syddansk Universitet,
Campusvej 55,
5230 Odense M,
Denmark

Kontakt

Kontakt os i Forskningsklinikken for spørgsmål og evt. nærmere afklaring. Sammen kan vi finde ud af, om dette er et tilbud for dig. Venligst kontakt os med din SDU-mail.

Telefon: 93 50 71 43
E-mail: forskningsklinikken@sdu.dk.

Indsamling af data

Da vi er en forsknings- og uddannelsesklinik, indsamler vi data. Alle sessioner videooptages med henblik på supervision og forskning. Al data behandles fortroligt og i overensstemmelse med GDPR. Derfor beder vi indledningsvis om dit samtykke til at bruge data i relation til uddannelse på klinikken og evt. til forskning.


Er dine udfordringer eller spørgsmål studierelateret?

Der er mange forskellige muligheder for vejledning under dit studie. Se dine muligheder under Studie- og trivselsvejledningen.

Læs mere

Sidst opdateret: 22.01.2024