Skip to main content

Udlandsophold

Der er mange gode grunde til at tage en del af sin uddannelse i udlandet. Du bliver udfordret både fagligt og personligt, du kan specialisere dig i interessante fagområder, og arbejdsgivere vægter ofte udlandsophold som en vigtig kvalifikation i jobansøgninger.


Her er et udpluk af de udvekslingspartnere, som udbyder relevante kurser inden for Biologi:

Universitet i det nordlige Portugal med fokus på økologi og miljøbiologi på kandidatniveau.

Læs mere

Universitet i det nordlige Tyskland, en times togtur fra Hamburg. Udbyder engelsksprogede kurser på kandidatniveau inden for marinbiologi, økologi og tropisk akvatisk økologi.

Læs mere

Universitet i det nordlige Tyskland, en halv times togtur fra Bremen. Tilbyder et udvekslingsprogram på kandidatniveau med fokus på økosystemet i Vadehavet.

Læs mere

Beliggende i det nordlige Sverige ud til Den Botniske Bugt. Udbyder både engelsk- og svensksprogede kurser inden for økologi, miljøbiologi og plantebiologi.

Læs mere

Hollandsk universitet beliggende midt i Holland, som tilbyder engelsksprogede kurser inden for bl.a. økologi, marinebiologi og adfærdsbiologi.

Læs mere

Verdens nordligste universitet, beliggende 350 km nord for den nordlige polarcirklen. Udbyder både norsk- og engelsksprogede kurser på bachelor- og kandidatniveau inden for bl.a. arktisk biologi, økologi og fiskebiologi. 

Læs mere

Stort svensk universitet med både svensk- og engelsksprogede kurser på bachelor- og kandidatniveau inden for bl.a. økologi, plantebiologi og ornitologi.

Læs mere

Tre timer i tog fra Odense, og du befinder dig i Tysklands næststørste by. Her kan du tage kurser inden for marine økosystemer, molekylær plantebiologi og fiskeristudier.

Læs mere

Universitet i det nordøstlige Australien, som udbyder kurser inden for marinbiologi og tropisk biologi.

Læs mere


Læs mere om udlandsophold på SDU Internationals sider

Sidst opdateret: 12.10.2023