Skip to main content

Studenterforeninger SDU Odense

SDU fælles foreningsliv

På SDU er der forskellige former for studenterdrevne nyhedsmedier, der orienterer de studerende om livet på SDU. Der er pt. tre forskellige typer af tværfakultære studentermedier:

RUST
RUST er de studerendes magasin, som har hovedsæde i Odense. Bladet sendes dog også ud til SDUs andre campusser.  

Beton TV
Beton TV er de studerendes egen tv-station, der sætter fokus på studielivet, den spændende forskning og de forskellige afdelinger og enheder på Syddansk Universitet. 

Studenterradioen
Odense Studenterradio drives af frivillige studerende fra hele Odense. Radiostationen er en legeplads hvor alt kan lade sig gøre, og hvor fremtidens radiotalenter udpakkes i et kreativt og lydhørt miljø.

Læs mere om studentermedier på SDU her


Humans of SDU
Humans of SDU er et projekt lanceret af tre studerende fra Syddansk Universitet. Dets mål er at opdage og introducere mennesker, der har forbindelse til denne institution og dele deres inspirerende historier via podcast udgivelser.
humansofsdu.dk

Klimahave SDU
Fællesskabet er for SDU’s studerende, ansatte og forskere, og haven kan hermed være et samlingspunkt, hvor folk på tværs af studier og uddannelser kan mødes og udveksle idéer og tanker vedrørende nedenstående emner.
Klimahavens formål er at udgøre rammerne for et fællesskab på SDU hvor klima, miljø, bæredygtighed og biodiversitet er det centrale fokus.
I klimahaven vil der være havearrangementer og workshops med verdensmålene i fokus. Medlemmer kan derudover for et lille beløb få deres egen palleramme hvor der kan gros diverse grøntsager og krydderurter på klimahavens areal. Derudover vil der også være mulighed for at lave tiltag som insekthoteller, bisteder og permakulturbede. 

https://www.facebook.com/klimahave.sdu

MIT Odense - Foreningen for Medicinsk Innovation og Teknologi
Til studerende på SDU der søger at udvikle innovative, entreprenante, teknologiske og ledelsesorienterede kompetencer og arbejde tværfagligt om at løse kliniske og sundhedsfaglige problemstillinger. 
Foreningens formål er etablere et netværk af studerende, der ønsker at dyrke og facilitere et bredt tværfagligt fællesskab med andre studerende fra de forskellige fakulteter med henblik på at løse større problemstillinger i fremtidens sundhedsvæsen. Der vil være et særligt fokus på udvikling, evaluering og implementering af teknologi i sundhedsregi. Vi ønsker at etablere gennemgribende ændringer, der transcenderer det universitære miljø med stærke forgreninger i flere samfundsgrupper og organisationer. Dette vil vi gøre ved at skabe et rum, hvor kommende klinikere, kommende ingeniører og andre faggrupper mødes og involverer sig i den teknologiske udvikling, da vi på denne måde sikre en behovsdrevet innovation, hvor behovet bygger på, hvordan vi kan gavne patienten og klinikken gennem klinisk evaluering og validering samt optimering af disse processer.
Foreningen vil tilbyde foredrag, workshops og events indenfor medicinsk innovation og teknologi og ligeledes facilitere tværfagligt samarbejde og forskning

https://www.facebook.com/MITodenseSDU

Nedenunder - Fredagsbaren på Campusvej
Nedenunder er med sine over 800m2 sandsynligvis Danmarks største fredagsbaren og er placeret ved indgang C på Campusvej 55. Det er vigtigt for SDU, at de studerende har mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af fakulteter, studier og årgange. Af denne årsag blev baren i 2012 bygget i en størrelse der kunne rumme alle fakulteter på Campusvej. Nedenunder blev dog hurtigt så populær at den allerede fik kapacitetsproblemer, da det Tekniske fakultet flyttede ud til Campusvej og lokalet er derfor blevet kraftigt udvidet i 2017, så der igen er plads til alle.

Nedenunder er i dag det sociale samlingssted, hvor man hver fredag kan møde sine medstuderende på kryds og tværs af universitetets mange fagområder og hvor der i løbet af ugens andre 6 dage ofte er andre former for studenterarrangementer som fx revy, standup, koncerter osv.

Find Nedenunder på Facebook eller tag et smut forbi med dine medstuderende, næste gang der er åbent.

SDU Skiklub
www.facebook.com/sduskiklub

SDU Sport
SDU Sport Odense er den samlende forening for alle idrætsafdelinger på Odense campus. Her er der en bred variation af tilbud.
www.sdusport.dk/

Syddansk Akademisk Jagtforening
SAJ er den lokale jagtforening på Odense campus, hvorigennem du udover jagt-arrangementer også kan tage jagttegn til studentervenlig pris.
www.sdujagt.dk/

AGORA-Listen på SDU
Foreningen AGORA-Listen ønsker at fremme et bredt omfavnende studenterdemokrati på SDU. Det skal ske gennem debat, samarbejde med øvrige studenterforeninger, opstilling til universitetsvalget og gennem eventuelle indvalgte i de kollegiale organer. Find AGORA-Listen på Facebook.

Den Grønne Studenterbevægelse Odense
Den Grønne Studenterbevægelse er en gruppe af unge der er gået sammen om at skabe en ny, bred samfundsbevægelse, der kæmper for at sætte klima øverst på dagsordenen. Vi ønsker at engagere studerende på SDU til at tage del i klimakampen og være med til at få SDU og Odense Kommune til at igangsætte grønne, og ambitiøse løsninger på klimakrisen. Læs mere om foreningen, og hvordan du kan være med her: Facebook.

ESN Odense (Erasmus Student Network)
ESN works for the creation of a more mobile and flexible education environment by supporting and developing the student exchange from different levels and providing an intercultural experience also to those students who cannot access a period abroad ("internationalisation at home").
https://www.facebook.com/esn/

Frit Forum Odense
 Frit Forum er en politisk studenterorganisation med et klart socialdemokratisk værdigrundlag. Besøg foreningens hjemmeside :
https://www.fritforum.dk/

Konservative Studerende, Odense
Din borgerlige studenterpolitiske organisation på SDU. Vi kæmper for den frie forskning, samt for at SDU skal styres uden politiske verdensmål, identitetspolitik o.lign. Foreningen er for alle borgerlige studerende, og det er ikke et krav at være ungdomspolitisk aktiv udenfor universitetet. Så er du borgerlig, og vil du være med til at gør universitetet mere borgerligt, så meld dig ind i KS i dag.
https://www.facebook.com/KSOdense

Silba Fyn
Silba - Initiative for Dialogue and Democracy is a non-profit cross-political youth organization that works for democracy and bridge building. To read more, see Silba's homepage.

Syddanske Studerende
Syddanske Studerende er dit studenterråd på Syddansk Universitet. De kæmper dagligt de studerendes sag for, at man på SDU har Danmarks bedste studiemiljø, ved at fremme samarbejde mellem diverse foreninger med deres foreningsnetværk, samt deres indvalgte i samtlige råd og nævn på SDU, som holder foreningen til ilden med de seneste nyheder og aktiviteter på alle universitetets niveauer.
Læs mere på syddanskestuderende.dk og hold dig opdateret på deres facebookside.

I forbindelse med studenterforeningernes planlægning og afvikling af socialfaglige aktiviteter er der forskellige enheder og personaler på SDU Odense, som kan være relevante at komme i kontakt med - se listen her.

Foreninger på det Humanistiske Fakultet

Delirium - Historiestudiets Festforening.

Læs mere om foreningen på Facebook-siden her.

Har du en snakkesalig sjæl, en passion for medier og lyd, eller vil du egentlig bare gerne få din stemme hørt? Eller vil du egentlig bare gerne have en ny podcast at lytte til?

Uanset ønske, så er du mere end velkommen til at blive en del af the Danish American Studies Podcast, også kendt som DASP.
DASP er en studieorganisation, der er opbygget af BA og MA studerende på Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet. Her er motivationen for den gode historie, såvel som den gode samtale om U.S.A. som nation – både for det kulturelle, det politiske, litterære og det historiske aspekt. Vi prøver også ihærdigt at følge med i det seneste nye om USA i de ovennævnte emner. Kom endelig med og bliv medlem af DASP, og eller giv et lyt til en af vores publicerede episoder over Spotify!

Vi tilbyder også både gennemgang af: Hvordan man optager den perfekte episode og en generel introduktion til redigering i radio (DASP bruger både iMovie og Hindenburg indtil nu) efter personlige erfaringer hos de nuværende medlemmer af DASP.

Facebook

Instagram

Spotify

Danish Student Association for American Studies afholder events relateret til amerikanske studier.

Web: https://www.facebook.com/dsaassdu/

Fagrådet for engelske og amerikanske studier står for mange af studiets faglige og sociale arrangementer.

www.facebook.com/engamfagraadSDU/

Målgruppe: De studerende på litteraturvidenskab, både BA og KA

Formål: Foreningens formål er at støtte og promovere studieliv og studierelevante aktiviteter knyttet til bachelor- og kandidatuddannelsen i Litteraturvidenskab på Syddansk Universitet i Odense

Aktiviteter: Litterærorienteret begivenheder samt muligheden for et fælles rum, hvor de studerende kan mødes udenfor akademia. Ydermere er vi et organ, der er i dialog med både de studerende samt studienævn/faggruppe og derved skaber vi en bro mellem studiets hovedgrupper – det er muligt at komme til os, hvis man som studerende oplever problemer med studieordningen/undervisere eller lign., eller blot vil forslå forandringer til studiets fremtidige retning.

Link til Facebookside

IVKomitéen er en studenterforening for alle IVK-studerende på SDU i Odense. 
IVKomitéens formål er at arrangere både faglige og sociale aktiviteter for de studerende på uddannelsen og fremme studielivet og sammenholdet på tværs af årgangene. 

Læs mere om foreningen på Facebooksiden: facebook.com/IvkomiteenSDU 
eller på hjemmesiden: ivkomiteen.dk

 

KairoS' formål er at arrangere både faglige og sociale arrangementer på tværs af studier. Med dette er sigtet, at de studerende får et netværk både til personer i erhvervslivet og hinanden imellem. Vi tilbyder de studerende en unik mulighed for at skabe et netværk, der går ud over deres eget studie, men som samtidig tager udgangspunkt i en fælles interesse for kommunikation, sprog og/eller marketing.

Læs mere om foreningen på Facebook-siden her.

Rubicon er et historisk tidsskrift, der udgives af historiestuderende ved Historiestudiet på Syddansk Universitet.
rubicon.sdu.dk

UN er fagrådet for Negot-studierne og står for både de faglige og sociale aktiviteter på uddannelsen.

Du kan læse mere om UN og deres aktiviteter på:

www.facebook.com/cand.negot/

Foreninger på det Samfundsvidenskabelige Fakultet

AcadeMMA is a student organization for the study of Market & Management Anthropology (MMA).

The main purpose of AcadeMMA is to create networks between the MMA students and the corporate and academic sector. Furthermore, create awareness within these sectors of the potential of the study, and advances of the MMA program.

Our vision is to be the academic spokesmen of MMA and to be the mediator for the MMA students between the study board, the corporate sector and professors.

Find us on Facebook: https://www.facebook.com/sduacademma/

AIESEC is a global platform for young people to explore and develop their leadership potential. We are a non-political, independent, not-for-profit organization run by students and recent graduates of institutions of higher education. Its members are interested in world issues, leadership, and management.

https://www.aiesec.dk

Business Economic Association - BEA er fagrådet for Erhvervsøkonomi og arbejder for at sikre et godt socialt og fagligt miljø på studiet

Du kan læse mere om foreningen på: bea.sdu.dk/ eller https://www.facebook.com/Erhvervsoekonomiskforening

FUS Odense er festudvalget for statskundskab og samfundsfag på Syddansk Universitet.

Læs mere på Facebook.

IntRpol er en non-profit forening for studerende på Institut for Statskundskab på Syddansk Universitet. Vi interesserer os for International Politik, og afholder forskellige arrangementer som belyser varierende aktuelle problemstillinger og emner rundt omkring i verden.
www.intrpol.dk

Jurafabrikken er et landsdækkende, fagligt og socialt netværk blandt jura- og erhvervsjurastuderende, hvis formål er at bygge bro mellem studiet og advokatbranchen.

Vores primære opgave er at give jura- og erhvervsjurastuderende et større indblik i advokatbranchens mangfoldighed og de karrieremuligheder, den indeholder. Dette gør vi ved at arrangere faglige arrangementer i form af foredrag, oplæg og workshops, hvor studerende og advokater, der repræsenterer forskellige advokatvirksomheder, mødes.

Fokus er på det man ikke nødvendigvis lærer på studiet, men det som branchen og det at være advokat også er.

Jurafabrikken Odense er en af fire bestyrelser i Danmark, og er en studenterorganisation faciliteret under brancheorganisationen Danske Advokater. Jurafabrikken er ikke tilknyttet nogen politisk overbevisning, og foreningen fungerer som non-profit. Jurafabrikkens arrangementer er gratis, og kræver ikke medlemskab af nogen art.

Link: facebook.com/Jurafabrikken

Juridisk Forening SDU (JFSDU) er en selvstændig studenterorganisation som har til formål at forbedre medlemmernes kompetence gennem en bred vifte af faglige og sociale aktiviteter. Som medlem optages enhver, der læser ba.jur., HA(jur.), cand.jur. eller cand.merc.jur., samt dimittender fra disse uddannelser.

Du kan læse mere om foreningen og dens aktiviteter, samt melde dig ind på https://www.jfsdu.dk/

En gruppe for matematik-økonomi studerende på SDU i Odense.
www.facebook.com/groups/165503460131883/

Oecon I Odense afholder faglige og sociale arrangementer for de økonomistuderende i Odense.

Foreningen arbejder for at højne den faglige profil på økonomistudiet i Odense vha. faglige arrangementer og kurser, samt at forberede de studerende på de arbejdsopgaver de vil blive stillet over for når de træder ind på arbejdsmarkedet.

Læs mere om foreningen og dens aktiviteter på www.facebook.com/OeconIOdense eller på http://oeconiodense.dk/

Læs mere på Facebook.
Samfundsblik er en non-profit forening, som interesserer sig for national - og kommunalpolitik og politiske problemstillinger. Vi laver og afholder diverse arrangementer for interesserede omkring aktuelle mener og politikere, både for at oplyse og underholde.
Læs mere om foreningen på Facebook-siden her.

SiO (Statskundskabsstuderende i Odense) er paraplyforeningen for foreningerne på Institut for Statskundskab.

Se mere på Facebook.

En forening på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet hvis formål er at opbygge tættere relationer mellem forskere og studerende. Dette søges at gøres ved at øge kontakten mellem disse to grupper gennem både faglige og sociale arrangementer af uformel karakter.

Læs mere på Facebook.

Foreninger på det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Målgruppe
Studerende, foreninger og andre tilknyttet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU

Baren
Epstein Bar er fredagsbar og kaffebar for alle tilknyttet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Vi har til formål at skabe et socialt samlingssted for fakultetet og på den måde bidrage til det sociale fællesskab og studiemiljøet. 

Vi har hjemme i kælderen i WP19 og har følgende åbningstider: 
Onsdag kl 14.30-17 
Torsdag kl. 14:30-17
Fredag kl. 14-18
Første fredag i måneden kl. 14-02 
Vi stiller os gerne til rådighed for arrangementer og foreninger tilknyttet fakultetet. Kontakt os for nærmere information og aftale.

Foreningen
Baren drives af en forening bestående af studerende fra fakultetets uddannelser. Foreningen er organiseret i en bestyrelse og en række udvalg med forskellige ansvarsområder. 
Vi søger som regel nye medlemmer én gang hvert semester. Ansøgningsrunder annonceres på vores Facebook-side. 
I begyndelsen af hvert semester afholdes generalforsamling, og derudover afholdes der hver måned månedsmøde samt bestyrelsesmøde.

Kontaktoplysninger
Adresse: J. B. Winsløws Vej 19, kælderen.
E-mail: epsteinbaren@hotmail.com
Facebookgruppe: https://www.facebook.com/EpsteinBarSDU

FNKS (Foreningen af Nordiske Kiropraktor Studerende) står for en lang række af faglige og sociale arrangementer for universitetets kiropraktorstuderende.

Du kan læse mere om foreningen og dens aktiviteter på www.fnks.org

GO Odense er en forening for medicinstuderende med interesse for gynækologi og obstetrik.

https://www.facebook.com/gyn.obs.odense/
Hygia er et socialfagligt råd på folkesundhedsvidenskab. Udvalgte arrangementer er åbne for resten af universitet.

https://www.facebook.com/FSVhygia/

SIMO er en forening for medicinstuderende på SDU, der har som mål at samle alle på studiet der interesserer sig for idrætsmedicin, bevægelse, træning og sjov. Vi vil efterhånden arrangere idrætsmedicinske foredrag, workshops og sportsaktiviteter, både som events og på fast basis. 

Vores formål er: 
- At fremme interessen for idrætsmedicin
- At arrangere idrætsmedicinske foredrag og workshops
- At skabe et studentermiljø på SDU, hvor vi samles over idræt
- At skabe en social og faglig bro mellem SIMO og Dansk Idrætsmedicinsk Selskab (DIMS)
- At klæde kommende læger bedre på til mødet med den idrætsaktive patient

SIMO ønsker alle velkomne!

Link til foreningens side på Facebook.

Foreningen har til formål at udbrede kendskabet til det kardiologiske speciale samt at agere platform hvor interesserede har mulighed for at drøfte kardiologiske karrieremuligheder, forskning, emner, undervisning m.v. 

https://www.facebook.com/kardiosodense

Medicin og Biomek revyen er den største revy der afholdes på SDU.

Revyen skabes af op mod 60 studerende og er en årlig tilbagevendende begivenhed, der typisk vises i starten af forårssemesteret.

Så hvis du selv vil deltage i eller se revyen, så følg med på deres hjemmeside: http://mbrevyen.dk/

Medicinerrådet er fagrådet på medicinstudiet.

Det har til formål at varetage de medicinstuderendes interesser i studenterpolitiske anliggender.
Foreningens sigte er at skabe et åbent studenterpolitisk forum blandt de studerende og facilitere gensidig informations­ og holdningsudveksling mellem de medicinstuderende. Medicinerrådet fungerer altså som bindeled mellem de studerende, fakultetet og diverse råd og nævn på studiet.

Du kan følge med i fagrådets aktiviteter på https://www.facebook.com/MROdense/

Norsk medisinstudentforening er for norske medicinstuderende på SDU og en underafdeling af Den norske lægeforening. Vores hovedoppgave er at arbejde for medicinstudenterendes faglige, økonomiske og sociale interesser.

Se mere på Facebook.

Foreningen er et fagligt og socialt fællesskab med det formål at udbrede viden og interesse for psykiatri. 
Link til Facebook  

Hovedformålet med foreningen er at producere en revy, men derudover er målet med revyen også at skabe en mulighed for sammenhold for revyinteresserede psykologistuderende på tværs af de forskellige årgange, hvor der er rum til kreativ udfoldelse, idéudvikling og samarbejde.

Web: https://www.facebook.com/psykologirevysdu/

 

Tabula Rasa er festudvalget på Psykologi, som ønsker at skabe et fællesskab på tværs af årgangene, hvor alle psykologistuderende kan mødes og slappe af i hinandens selskab. I vil kunne følge med i hvilke arrangementer, der vil blive afholdt, her på deres facebookside:

https://www.facebook.com/Tabula-Rasa-691417027661183/

SAMS Odenses primære mål er at styrke kendskabet til almen medicin blandt medicinstuderende på Syddansk Universitet. 
Derudover er vi:

  • et samlingspunkt for studerende med interesse indenfor det almenmedicinske speciale
  • et bindeled mellem medicinstuderende og praktiserende læger
  • en forening der afholder arrangementer og aktiviteter der er informative og sociale.

Link: SAMS Odense - Studerendes Almen Medicinske Selskab i Odense på Facebook

SATS (Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab) Odense er en studenterorganisation for medicinstuderende ved Syddansk Universitet hvis formål er at fremme interessen for anæstesien, akutmedicinen, det præhospitale og traumatologien.

SSF (Sundhedsvidenskabelige Studenterforskere) er en studenterorganisation for studerende på det sundhedsvidenskabelige fakultet på Syddansk Universitet.

Den har til formål, at være et samlingspunkt for forskningsinteresserede studerende bl.a. i form af månedsmøder og arrangementer, samt at rådgive studerende inden for forskning på studiet.

Se mere på foreningens hjemmeside.

SUND&HED er et studenterrettet nyhedsmedie for de studerende på det sundhedsvidenskabelige fakultet.

Mediet udkommer både som magasin og kan findes online på www.sundoghed.dk

Terapi er et fællesrum for psykologistuderende. Rummet vil altid stå åbent, og vil fungere som et sted hvor man kan drikke en kop kaffe, spille et spil, læse sammen eller bare hænge ud.

Se mere på Facebook.

Foreninger på det Tekniske Fakultet

DevLab giver medlemmerne mulighed for på egen hånd og i eget tempo at udforske de mange muligheder for rapid prototyping. Derudover giver vores lokaler også mulighed for et større fællesskab blandt medlemmerne. Vi har lokaler til 3d print i eksotiske plastmaterialer, laserskæring i forskellige slags materialer og lokaler til udforskning af virtual reality ved 2 stationer samt virtualiser.

https://devlab.sdu.dk/

Enigma er en fagråd for Syddanske Softwarestuderende i Odense.

Fagrådets formål er at skabe et socialt sammenhold og mulighed for networking på tværs af semestre og årgange for studerende indskrevet på civilingeniøruddannelsen i Software Engineering samt diplomingeniøruddannelsen i Softwareteknologi på SDU’s Tekniske Fakultet. Derudover er det fagrådets opgave at formidle oplysninger om mulige karriereveje for studerende på uddannelserne og endvidere skabe et fagligt forum igennem diverse aktiviteter.

www.facebook.com/EnigmaSSF

FEM er en forening, der tilbyder en platform hvor studerende kan netværke på tværs af tekniske uddannelser, hjælpe hinanden og styrke sig selv akademisk.
Vi arrangerer foredrag, samlet deltagelse til TEK relevante events, organiserer netværk events og færdighedsopbyggende workshops.
Emnerne vil typisk være relevant i forhold til diversitet og et bredere perspektiv i det tekniske felt.

Sammen vil vi skabe en positiv kultur for kvinder i TEK, fra studiet og fremad.

FEM - Female Engineers Movement | Facebook

Deltagere ved foreningens arrangementer, og medlemmer af foreningen skal være studerende på SDU, med studieretningen “Global Management and Manufactoring”.

Vi understøtter det faglige læringsrum ved at afvikle arrangementer, der samler alle GMM studerende på tværs af semestre. Her bliver rammerne sat for at de studerende kan erfaringsudveksle, netværke og få venskaber der styrker den faglige motivation.

Foreningens formål er at udvikle droner med øget fokus på fremtidens problemer, gennem samspil mellem teori og praksis for studerende.

Foreningens aktiviteter:

At bringe ingeniørfaget på et praktisk niveau uden at gå på kompromis med teori, samt at gøre studerende mere velkendte med droneteknologi. Aktiviteterne vil typisk bestå af workshops samt deltagelse i diverse konkurrencer indenfor droneudvikling.

www.facebook.com/DenmarkEAGLES

SDU-Vikings deltager i konkurrencen Formula Student, som er en verdensomspændende ingeniørkonkurrence med over 800 deltagende universiteter på verdensplan. Hovedformålet med konkurrencen er at dygtiggøre og forberede studerende på arbejdslivet. Med hjælp fra sponsorer fra erhvervslivet og SDU, bygger vi en Elektrisk Racerbil til eventet, der skal følge et regelsæt, og som med tiden skal være selvkørende. Til selve eventet bliver vi så bedømt på forskellige parametre, som Bussines plan, Cost and manufacturing, Engineering Design og dynamiske events, som endurance, acceleration og efficiency. Dommerne er folk fra erhvervslivet, typisk bil- og racer-bil-industrien.

Link til Facebookside

SIF er et samlende fagråd på fakultetsniveau, hvis målgruppe er alle studerende på det tekniske fakultet.

SIF er en frivillig organisation, der arbejder uafhængig af partipolitik for at forbedre både dine og dine medstuderendes forhold – fagligt som socialt. Hvad betyder det? Det betyder, at vi altid har din ryg, vi kæmper for uddannelseskvaliteten og holder både hyggelige og vilde sociale arrangementer.

Vil du høre mere om SIF og deres aktiviteter, så følg med på deres hjemmeside og facebookside:

http://sif.sdu.dk/

https://www.facebook.com/sifsdu/

Foreninger på det Naturvidenskabelige Fakultet

Biologisk Fagråd er til for alle studerende, som er indskrevet på Biologisk Institut – ny som gammel – og som studerende er man automatisk medlem af fagrådet. 

BMB’s Festkartel er en organisation bestående af 8-9 medlemmer, hvor vi arrangerer 1 fest pr semester primært for studerende på BMB, men vi er åbne overfor andre studerende også. Derudover har vi altid en stand til NAT’s Science Rally, samt at vi står for fest til BMB Instituttets Totaldag. 

Link til Facebookside

Cellebiologisk Forening Odense (i daglig tale CFO) er det sociale fagråd for studieretningerne Biokemi og Molekylær Biologi og Biomedicin.

CFO blev grundlagt i 1995 af studerende, som manglede et sted at mødes og diskutere faglige problemstillinger eller slappe af. Det har med tiden udviklet sig til et værested for alle studerende på Institut for Biokemi og Molekylærbiologi.

I vores hyggelige lokale bliver der knyttet sociale og faglige bånd på tværs af årgange og studieretninger over et spil bordfodbold, brætspil eller andre aktiviteter (ja, vi har endda perleplader!). Det kan også være du søger hjælp til en aflevering eller råd til en eksamen, så er CFO også stedet. Der kommer mange studerende fra alle årgange, som altid er villige til at hjælpe.

www.facebook.com/CFOSDU/


Festudvalget på Biologisk Institut, også kendt som FBI, hører til biologisk institut og står for sociale arrangementer for primært de biologistuderende, men ofte også åben for andre studerende. Udvalget består af 7 medlemmer, indskrevet som studerende på instituttet. FBI har tæt sammenhold med både Biologisk Fagråd og Linnaeus, og arbejder sammen med dem til forskellige arrangementer.

Disse arrangementer er torsdagsbarer, med forskellige temaer, men også Julefrokost, Cocktailfest og Sommerfest. Dette er med henblik på at styrke det sociale sammenhold blandt de studerende på tværs af årgangene, og skabe en god stemning.

Facebook

Forening for Farmacistuderende - SDU er en forening for alle farmaceuter og farmacistuderende på SDU. Foreningens formål er at skabe mere sammenhold på studiet.

Læs mere om foreningen på Facebook-siden her.

IMADAs fagråd er en studenterforening for alle studerende på uddannelser med tilknytning til Institut for Matematik og Datalogi (IMADA) på SDU. I øjeblikket omfatter det uddannelserne: Datalogi, Matematik, Anvendt Matematik samt Matematik og Økonomi.

Fagrådet består af en bestyrelse med det overordnede koordinerende og politiske ansvar samt en lang række af instituttets øvrige studerende, som hjælper til med planlægningen af fagrådets mange sociale arrangementer.

http://imadafagraad.artofweb.dk/
http://www.facebook.com/imadafagraad

Linnaeus er en forening for biologistuderende og andre med interesse for biologi.

https://www.facebook.com/linnaeusSDU/

ÆTER er Studenterfagråd for FKF. Studenterfagrådet er et hyggeligt lokale, hvor alle FKF-studerende frit kan komme og slappe af i de bløde sofaer mellem timerne og i mellemtimerne, tage et spil gratis bordfodbold eller en gratis kop kaffe, eller slukke tørsten med en kold cola for en femmer. Man kan også bruge lokalet til gruppearbejde, men i ÆTER kommer hyggen i første række, og den gode stemning... kan ofte høres når rivalerne mødes om bordfodboldbordet.
https://www.facebook.com/aeter.sdu/

Ansvarlig for siden: SDU Studieservice

Sidst opdateret: 18.09.2021