Skip to main content

Overordnet information om eksamen

Du skal selv sætte dig ind i eksamensreglerne

Når du er studerende på SDU, er du selv forpligtet til at holde dig orienteret om eksamensreglerne f.eks. de generelle regler, som at du skal huske at medbringe dit studiekort for at kunne legitimere dig ved alle prøver, men også de mere specifikke regler og procedurer, som gælder for netop din uddannelse. Undersøg de studiespecifikke regler på dit studies egen side

På de følgende sider kan du læse om, hvordan en prøve foregår, og hvad du som studerende skal være opmærksom på. Læs mere om de generelle regler og procedurer omkring eksamen her.

 


Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl 10-12.

Kontakt Studenterservice  hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit studie hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studium f.eks. viden om din studieordning eller hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for  vejledning omkring generelle forhold på dit studium såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning.