Skip to main content

Læsepladser

Odense tilbyder biblioteket over 1.000 læsepladser, dels fordelt rundt om i de enkelte fagbiblioteker, dels på læsesalene. Er du specialestuderende kan du ansøge om en fast plads på vores specialelæsesal. Er I en gruppe, kan I booke en studiecelle op til 14 dage frem i tiden.  Øvrige læsepladser fungerer efter først til mølle-princippet og kan ikke reserveres. Du kan låne nøgle til et skab

Der er indgang til bibliotekets store læsesal direkte fra Gydehutten. Biblioteket giver adgang 24/4 for studerende og ansatte ved SDU, som også kan få adgang til Forskerlæselen uden for betjeningstiden.

Biblioteket i Esbjerg har, ud over læsepladser rundt om i biblioteket, også en stillelæsesal med pladser, der kan benyttes når man ønsker at arbejde i rolige omgivelser.

Kolding er der også adgang til en stillelæsesal med individuelle læsepladser. Læsesalen er åben 24/7, og er placeret på 3. plan lige over biblioteket. Du kan få adgang via en trappe direkte fra biblioteket eller via husets centrale trappetårn. Der er desuden mange gruppepladser på biblioteket.

Også i Slagelse har studerende og ansat på SDU adgang til campusbibliotekets faciliteter og studiepladser - enkeltvise og gruppepladser - døgnet rundt.

Sønderborgs bibliotek råder over forskellige former for studiepladser. Enkeltvis, gruppevis, samt læsesale til stillearbejde. Alle pladser har 24/7-adgang for studerende og ansatte.  

Sidst opdateret: 28.05.2022