Skip to main content
kultur

Ugens tip: Twilight

Ja, Twilight.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 04-02-2024

Hvis du ligesom jeg har været en lille huleboer her i vintertiden, så har du måske opdaget det gyselige kolde og tågede vejr udenfor. Vi snakker altså det perfekte æstetiske setup til at se Twilight. Måske synes du, at Twilight er cringe, men hvor kunne du ikke have mere ret, og hvad så? Lad os nu leve lidt i vores cringe fantasier, og tro på kærligheden mellem en akavet pige og en akavet vampyr.

Personligt elsker jeg Twilight, fordi det er sådan et mood, at tro på, at du er interessant nok til at blive kæmpet for mellem to mytiske væsener - især når en af dem er mega rig. Selvfølgelig elsker Bella ham for sin personlighed, men en rig svigerfamilie skader aldrig, am I right ladies?

Ej men seriøst. Jeg tror alle har en ide om Twilight fra deres barndom, der nok ikke har holdt filmen i det bedste lys. Jeg siger bare, giv den en chance til, fordi den filmserie kan altså noget. Især når det er så spooky og tåget udenfor.

Så lav lige en kop te og find et tæppe, så du kan nyde en tosset lille kærlighedshistorie, hvor hovedkarakterens største drømme går i opfyldelse, idet hun får tonsvis af opmærksomhed.

Twilight kan lige nu streames på Netflix.

Sitenote: Hvorfor troede Jacob nogensinde at han havde en chance? Bella har legit aldrig gjort noget, der skulle indikere, at hun havde ægte romantiske følelser for ham. Han er en freak og en gaslighter, og hvis du er #TeamJacob, så skal du nok lige se indad.

Redaktionen afsluttet: 04.02.2024