Skip to main content
kultur

Ugens tip: Kings Sushi

Denne uges tip er overraskende cute.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 17-03-2024

Du har sikkert hørt om Kings running sushi før, men gisp, de har ikke running sushi længere! Deres nye koncept er sushi ad libitum i form af bestillingstablets på bordet. Efter din bestilling er slået ind, kan du sidde og slappe af, lige indtil en sød lille robottjener bringer dig din mad.

Jeg var der for nyligt med min kæreste, og jeg var overrasket over, hvor godt det faktisk var. Running sushi var et sjovt koncept, som var svært at sige farvel til, men det havde også svaghederne af valg af menuen blev taget for dig, og sushi der måske havde kørt rundt lidt for længe.

Deres nye koncept fungerer som made for order, så din mad føles også en del mere friskt. Der er mange valgmuligheder af sushistykker og andre retter, og eftersom hver ret er lavet specifikt til dig, så føles det også bare ekstra hyggeligt når de dekorerede sushifade bliver bragt til dig af din lille robotven.

Da jeg først så robottjeneren, var jeg totalt klar til at hate på den. ”Det er godt nok noget af en gimmick” tænkte jeg. Men ærligt… Det var så hyggeligt at se den køre rundt med ting til folk. Hvis det gør mig kikset, så må det være sådan. Måske skulle du selv prøve oplevelsen, før du dømmer mig!

Nu skriver jeg jo til studerende, så hvis jeg skulle efterlade jer med en sidste tanke, så er det prisen. ”Dyrt” er jo relativt til din pengepung, så jeg har ikke lyst til at skrive, at det bare er dyrt. Men tænk på at ad libitum højst sandsynligt kommer til at koste lidt mere end en cheeseburgermenu på McDonalds.

Men hvis du har pengene til det, så er det helt sikkert en fantastisk lækker og hyggelig oplevelse, som jeg kun kan anbefale.

Redaktionen afsluttet: 17.03.2024