Skip to main content
Kultur

Ugens tip: Genlev Eurovision 2023

Jeg er inde i en Eurovision periode. Du burde også være inde i en Eurovision periode. Sidste års konkurrence havde et fantastisk udvalg, så her kommer 5 numre fra ESC 2023, som du lige skal høre igen.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 06-11-2023

1. Future Lover

Denne sang er så overset, at det er kriminelt. Hun er sådan en soft girly girl, og jeg fatter ikke, at hun ikke gjorde det bedre. Future Lover skal måske lige gro på dig, men det er en genial soft-core emotionel ballade, der udvikler sig til mindre soft baddie beat. It’s amazing.

2. Unicorn

Nu kaster vi lige al politik ud af vinduet. Unicorn er stadig et kæmpe girlboss moment. Det kan man ikke benægte. Hun giver alt hvad hun har, og selvom hun ikke kan synge efter sit dancebreak, så er det i det mindste et udmærket dancebreak.

3. Évidemment 

Hvis du skal bruge et sexet cunty diskopop nummer, så skal du bare lytte med her. Selvom hun ikke klarede det fantastisk i showet, så er hendes sang virkelig taget fat siden. Der er en perfekt blanding af vibes. Men den bedste vibe er no fucks given.

4. I wrote a song

Miss Mae Muller blev slagtet til sidste års konkurrence, men er hendes sang virkelig så dårlig? Altså ja, den var ikke så god live, men studioversionen af ganske god. Og Mae virker som sådan en god og sjov pige, så lad os nu lige give hende en chance til.

5. Eaea

Jeg var lidt hård ved Eaea tilbage i maj, fordi hendes top var grim, og sangen var mærkelig. Forstå mig ret, mine statements var og er korrekte, men sangen har måske mere til sig end ”mærkelig”. Det er en særlig smag bevares, men it’s kinda good.

Redaktionen afsluttet: 06.11.2023