Skip to main content
kultur

Ugens tip: Bad Friends

Der er en million podcasts derude, men man kan altid bruge ét til.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 22-10-2023

Det er mørkt og trist udenfor. Efteråret er endelig begyndt at vise sig, og det er på tide at dykke ned i din pseudo-/ægte depression. Personligt elsker jeg at lytte til et sjovt og chill podcast, der får mig til at glemme omverdenen. Bad Friends er et fantastisk podcast der handler om absolut ingenting, men den er god til at varme på en kold efterårsdag.

Værterne Bobby Lee og Andrew Santino er et dårligt vennepar, forstået på den måde, at de bruger det meste af tiden på at gøre grin med hinanden. Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle om en generel struktur for podcasten, men den eksisterer ikke. Dog gør det ingenting, for hvem har brug for struktur?

Forestil dig en masse sjove klip fra TikTok taget ud af kontekst. Det er cirka hvad denne podcast består af. Jeg kan ikke engang kalde dem segmenter, for det er mere autentiske momenter der spiller ud af sig selv – det føles i hvert fald sådan. Hvilket er ganske lækkert, for det skaber virkelig en venskabelig tryghed, som alt for overproducerede podcasts ikke altid rammer.

Så hvis du alligevel bare skal bruge noget baggrundsstøj, eller hvis du mangler et trygt parasocialt forhold med to online komikere, så tjek Bad Friends ud. Du kan selvfølgelig finde dem på Spotify, men jeg ville anbefale at tjekke deres YouTube kanal ud, da video tilføjer så meget mere end man skulle tro.

Redaktionen afsluttet: 22.10.2023