Skip to main content
Kultur

Ugens Tip: Analog

Alle ved, at det er total mood at sidde på en kaffebar, og foretage sig hvad end man lige så godt kunne foretage sig derhjemme. Dog skal det helst føles lokalt, og det gør kaffebaren Analog.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 29-10-2023

Don’t talk to me, before I get my coffee, you know what I mean? Vi har alle sammen en hvid pige inden i os, og det eneste hun vil, er at drikke en lækker kaffe på den lokale kaffebar. Nogle tænker på Starbucks, mens andre søger mere lokale virksomheder. Hvis du bor omkring Odense C, og ønsker at udforske potentielle stamsteder til din kaffetørst, så burde du overveje Analog, der ligger på hjørnet af Albanigade/Benediktsgade.

Der er utroligt hyggeligt. Jeg mener det bedst muligt, når jeg siger, at stedet ligner den perfekte samling af tilfældige møbler kastet sammen – dog med en raffineret vinkel. Det ser bare lidt rodet ud, men på en afslappet måde, der føles både autentisk og performativt. I love it.

Jeg drikker ikke kaffe, men det skal jo ikke stoppe dig. Jeg kan anbefale enten en almindelig chailatte, eller måske endda en varm kakao? Uanset hvad er det jo totale efterårsvibes, og dem må man aldrig tage for givet.

Bonustip: Tør at hygge dig.

Jeg var selv på Analog for nyligt med min kæreste. Vi sad ved et bord i midten af kaffebaren, mens andre små grupper var placeret i rummets kanter. Vi var de eneste der havde en samtale kørende. Alle andre sad og kiggede ned i deres borde eller telefoner. Det var som om, at det gjorde alt for ikke at skulle interagere med deres medgæst.

Please, tør nu at hygge dig, når du endelig har taget dig sammen til at tage ud. Du kan altid drikke kaffe og kakao til den kvarte pris derhjemme, og der er du velkommen til at være akavet. Men hvis du får/giver mad eller drikke til overpris, så kan du da lige så godt seal the deal med en stimulerende samtale også. Hvis du er nervøs for at folk lytter til din samtale, så kan jeg afsløre, at medmindre du har årets sladder, så er folk ligeglade. Så tag ud og drik en kop kaffe og nyd selskabet!

Redaktionen afsluttet: 29.10.2023