Skip to main content
KULTUR

Ugens Streamingtip: Next in Fashion

Mangler du en god realitykonkurrence? Interesserer du dig for mode, eller nyder du måske bare et sammenhængende outfit med fed æstetik? Hvis ja, så har du sørme god smag, og så du burde helt sikkert tjekke Next in Fashion ud.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 14-04-2023

Ikke hjernedødt reality

Jeg ved, at der er mange derude som er så seje, hårde og hader reality. Måske tænker de primært på Paradise Hotel eller Keeping Up With The Kardashians, og bevares ja, måske ikke det mest high-IQ-content, men hvornår var det et krav, at vores underholdning altid skulle stimulere vores intellekt? Reality er til for at blive, så stop med at mobbe og giv genren en chance. Et af de mere kvalificerede bud på et godt realityprogram er altså Next in Fashion.

Next in Fashion omhandler en gruppe af modedesignere fra alle verdenshjørner, som alle kæmper for en stor pengepræmie, større handelsruter og titlen som fremtidens designnavn. Hver episode har et tema, som designerne skal lave et look ud fra. Der findes en vinder og nogen bliver sendt hjem – helt standard realitykonkurrence, men det er altså også en formel der virker. Designerne er sindssygt dygtige og kreative, og hver episode har ekstremt spændende bud på fremtidens mode. Det er for mig faktisk en del stimulerende, da det er ren fashionporn.

Reelle konkurrenter

Jeg blev virkelig overrasket over statussen, som mange af konkurrenterne har sig. Det er ikke bare små hobbysyere, som har valgt at deltage da de ikke havde noget bedre at tage sig til. Mange af deltagerne har designet tøj til store navne som Beyoncé, Usher og Michelle Obama – Så feltet er altså voldsomt højt, hvilket man kan se på kreationerne. Deltagerne er sindssygt talentfulde, og det er faktisk svært at sige farvel til nogen hver episode, fordi modsat andre realityprogrammer, er der ikke nogen som bare stinker.

Modegilde

Next in Fashion lægger meget fokus på, at selvom tøjet kan være ekstremt fedt og kommercielt, så handler det altså om hvordan fremtidens mode ser ud. Man skal derfor være med på som seer, at designerne er meget eksperimentelle med deres kreationer, men det er kun godt, fordi alle kan ikke gå rundt i en t-shirt og jeans fra H&M.

Samtidig er programmet også fyldt med små segmenter af tips fra modeeksperter, der forklarer hvordan man kan klæde sig lidt bedre i hverdagen. Så hvis du kunne bruge et par tips, så er det bare endnu en grund til at tjekke Next in Fashion ud.

Så tag lige og binge en sæson af Next in Fashion. Du kommer ikke til at fortryde det – det kan jeg love dig.

Next in Fashion kan streames på Netflix.

Redaktionen afsluttet: 14.04.2023