Skip to main content
KULTUR

Ugens Streamingtip: Kakegurui

Det er tid til at gå total crazy. Gør dig klar til gambling!

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 27-05-2023

Vi er ved at gøre plads til nye projekter, så dette vil være det sidste streamingtip i et stykke tid. Derfor har jeg valgt at gå all out, og derfor får I læsere nu et af de absolut bedste bud på streamingmateriale, som jeg har at tilbyde. Det sidste streamingtip inden sommeren er: Kakegurui.

Kakegurui er en anime serie baseret på mangaen af samme navn, og den er absolut fantastisk. Den kan findes på Netflix med adskillige muligheder for både sprog og undertekst. Jeg vil dog helt klart anbefale, at du vælger japansk tale med engelske undertekster, idet danske undertekster har nogle sjove oversættelser, og den originale japanske tale er simpelthen bare intens, autentisk og skræmmende på den bedste måde. Jeg har allerede anbefalet serien til adskillige venner, som har været meget begejstret for den, men de valgte at se med engelsk tale, så hvis du gør det samme, er det okay. Japansk animedub er meget unikt og mærkeligt, det tror jeg ikke nogen animefans vil benægte, men det er også en gevaldigt bedre oplevelse, så hvis du kan overkomme hvor spøjst det er, så se den på japansk – den originale voiceacting er next level.

Seriens plot omhandler et prestigefyldt privatakademi, hvor din eneste relevante egenskab er gambling. Eftersom skolen består af afkommet af nationens rigeste og/eller mest politisk indflydelsesrige individer, ser de gambling som grundstenen for udviklingen af diplomatiske evner. Konflikten opstår så, idet herskerne af skolen opnår mere magt end først antaget, og spørgsmålet stilles: Bliver verden styret af en 16-årig?

Selvom konceptet af en gambling skole kan virke uklar, så må jeg indrømme, at efter jeg så de første episoder, så var der ikke noget andet fiktivt miljø der gav mere mening end denne series miljø. Karaktererne er selvfølgelig utrolig karikerede og for meget, men hvert individ føles unik og deres interaktioner med hinanden føles overraskende nok autentisk.

Hvis man er interesseret i gambling og kasinospil generelt, så skal man helt sikkert tjekke denne serie ud, fordi spillene er ufatteligt spændende at følge med i, og satsningerne er til tabe kæben af – penge, sex, liv, you name it.

Til sidst vil jeg bare rose animationsstilen til skyerne. Den her anime er perfekt skruet sammen med stil, lyd og alt andet egentlig. Alle animeseere jeg har snakket med, har virkelig rost Kakegurui, og jeg ville ønske, at jeg kunne se den her serie for første gang igen. Du burde virkelig tjekke den ud, hvis du er en smule interesseret. Jeg deler traileren i bunden af artiklen, så tjek den ud, og se om det er noget for dig.

Kakegurui kan streames på Netflix.

 

Redaktionen afsluttet: 26.05.2023