Skip to main content
Festival

Det skal du opleve på årets Tinderbox festival

I går blev årets Tinderbox festival skudt i gang, og du har måske allerede drukket øl og farverige drinks, hapset noget fra det store madudvalg og lyttet til Billie Eilish, Faustix eller andet godt.  Men, der er faktisk meget andet, man kan opleve i Tusindårsskoven i disse dage, og vi guider dig her igennem de ting, der kan gøre Tinderbox 2019 anderledes. 

Af Julie Schuster Lapp, , 27-06-2019

Glimmer Guru

Du har måske allerede lagt mærke til, at mange festivalgæster har glimmer i hovedet på årets Tinderbox. Fra 14-20  i dag og i morgen kan du møde Glimmer Guruen, der går rundt på pladsen og giver gratis bionedbrydeligt glimmer til festivalgæsterne, så du også kan få en endnu festligere festival. Det foregår rundt på pladsen og på Smutvejen

Blomsterkrans

For at peppe dit festivaloutfit endnu mere op, måske sammen med dit nye glimmeransigt, kan du faktisk også binde din egen blomsterkrans. Det foregår i Smutvejen fra 13-19

Brætspil

Til jer, som måske fik drukket en enkelt for meget i går eller danset for vildt i Groovebox, kan du tage en slapper i Smutvejen med et brætspil i dag og i morgen fra 12-18.30. Og hvis du stadig er lidt omtåget og er bange for, at du ikke lige kan reglerne, så er hælpen parat i form af guider, der forklarer spillet. 

Porcelænsmaling

Hvis brætspil ikke lige er noget for dig, men du stadig trænger til at slappe af, kan du også i Smutvejen komme og male dit eget porcelæn fra 13-19. Om du vil male en skål eller et shotglas er op til dig. Du skal bare opgive navn og telefonnummer, og så får du en besked, når porcelænet er brændt og klar til afhentning. Så har du altid en hyggelig souvenir fra Tinderbox 2019. 

Sex og samfund

Ved hovedindgangen og Smutvejen kan du møde Sex og Samfund til en dialog, spil eller sjove lege. De står klar fra 12-17

Derudover kan du altid tage en tur i pariserhjulet, hygge i Moonshineområdet eller blot nyde udsigten over pladsen på den grønne bakke ved teltscenen. Bare husk solcremen, drik en flaske vand i ny og næ. Og drik så en masse øl, dans natten lang og hav en fantastisk anden dag på Tinderbox. 

Alle ovenstående aktiviteter er gratis. 

Redaktionen afsluttet: 27.06.2019