Skip to main content
Nyheder

Redaktørerne anbefaler: Disse steder skal du kende i Odense

Som ny studerende i Odense er der mange ting at forholde sig til. Hvilken café skal blive ens stamcafé og er det virkelig det værd at tage turen ud til stadion? Vi har svarerne til dig, så du hurtigt lærer din nye studieby at kende.

Af Redaktionen, , 08-08-2023

 

Emma – OB Stadion

“Et af mine yndlingssteder i Odense er OB stadion. Der er garanti for god underholdning, kolde fadøl & fed stemning. OB på hjemmebane er noget man bare skal opleve når man studerer i Odense.”

Du finder OB Stadion på Højstrupvej 7B, 5200 Odense V.

 

Naja – Visit

”Visit er den hyggeligste bar i Odense! Bartenderne ved alt og de laver de bedste cocktails. Min favorit er klart deres Espresso Martini, men alt på menukortet smager fantastisk. Der er en virkelig dejlig stemning og det er et perfekt sted til en date night.”

Du finder Visit på Sankt Gertruds Stræde 5, 5000 Odense.

 

Noah – Bowl ’n’ Fun

”Bowl ’n’ Fun er et stort aktivitetscenter med noget for alle. Om det er bowling, minigolf, escape room, gokart, laser skydning, billiard/pool, dart eller noget helt andet - kan også kobles sammen med spisning i deres restaurant.”

Du finder Bowl ’n’ Fun på Grønløkken 3, 5000 Odense.

  

Christoffer – Munke Mose

”Hvis jeg skal nævne et af de bedste steder i Odense, så må jeg gå med det nok så basic valg af Munke Mose - særligt i vintertiden. Det er altså bare den perfekte park at gå tur eller bare sidde og observere den lille verden vi lever i. Herhjemme går vi tit derned bare for at stirre på søen og intet andet, altså vi glemmer bare alting i en halv time. Hvis det sner til vinter, så skal man altså tage en tur dernede i tusmørket, hvor stien kun er lyst op af månen reflekteret i sneen. It's very pretty.”

Du finder Munke Mose ved Filosofgangen, 5000 Odense.

 

Magnus – Den Smagløse

”En helt unik stemning i Odenses ellers mættet værtshus landskab. Godt sted hvis man vil spille et lille spil med vennerne. Stemningen er atypisk, så det er ikke for alle. Hvis man er på udkig efter et sted der ikke spiller top 100 på repeat, eller bare vil nyde deres baggård om sommeren, så er det sted man burde tjekke ud.”

Du finder Den Smagløse på Vindegade 57, 5000 Odense.

 

Simon – Vesterbro Minigolf

”Vesterbro Minigolf ligger skjult ved Føtex Vesterbro, men er en hidden gem i Odense. Banen rummer 10 huller, som man sammen med studiekammeraterne kan holde sig beskæftiget med og få en hyggelig oplevelse. Banen har alt grej klar og koster gratis.”

Du finder Vesterbro Minigolf på Thorsgade 73, Vesterbro, 5000 Odense.

 

Dagmar – Studenterhuset

”Er du studerende, så er det oplagt at kende til og gøre brug af Studenterhuset. Læs dine lektier, skriv dine opgaver eller hold møder med din studiegruppe, samtidig med at du kan få al slags drikkelse og lidt til sulten til en studievenlig pris. Og når studiearbejdet færdiggøres, så kan du se frem til karaoke, dragshow eller andet underholdning/events, som afholdes på deres scene.”

Du finder Studenterhuset på Amfipladsen 6, 5000 Odense.

 

Sarah – Papas Papbar

”Er du til brætspil og hygge? Så er Papas lige noget for dig! De har både øl, der smager af bacon, brætspilsguruer, der giver råd og vejledning og dejlig atmosfære samt månedens cocktail. Det er perfekt som samlepunkt for studiefolkene, vibecheck før en 1. date eller tømmermandsaktivitet. Og så er det SU-venligt ad pommern til!”

Du finder Papas Papbar på Sankt Knuds Kirkestræde 2, 5000 Odense.

 

Rasmus – Café Sølle

”En hyggelig cafe gemt på Nedergade i den gamle bydel af Odense. Et sted hvor interessen i kaffe, kan smages i koppen, hvor bagværket er friskt, og øllen i glasset altid smager af én mere. Udover at husere ‘latte-mødre’, invaderende studerende og diverse andre individer og selskaber, så afholder de også forskellige events, fra vin-og-vinyl til forfatter ‘talks’ ”.

Du finder Café Sølle på Nedergade 18, 5000 Odense.

Redaktionen afsluttet: 08.08.2023