Skip to main content
KULTUR

Junis Gamingtip

Vores kære læsere har efterlyst nogle tips til hvad man skal game. Nu hvor sommerferien er lige på trapperne, tænkte jeg, at I selvfølgelig skulle have nogle tips til 3 lækre spil, som kan spilles her i (og uden) for ferien. Så gør jer klar til det første månedlige gamingtip. Tema? Gamer Girlz.

Af Christoffer Voss Nedergaard Jeppesen, , 27-06-2023

Så hvad menes der med Gamer Girl? Altså, temaet kunne også kaldes simulationsspil, men hvis du spørger mig, så er disse tre spil for alle, men kun en rigtig gamer girl, som mig, kan brilliere i dem. Hvis simulations/roleplaying spil ikke er noget for dig, så er der altid det næste gamingtip, men hvis du er klar på tre billige spil, som du kan bruge hundredvis af timer på, så læs med her.

Stardew Valley – PC.

Velkommen til den ultimative cottagecore. I dette spil flytter du til en lille landsby, hvor alle kender alle, og hvor du kan tage dagene én ad gangen. Dit overordnede mål består af at få en gammel gård op og køre igen, og det kan gøres på mange måder. Plant, pas og høst afgrøder i løbet af sommeren, efteråret og foråret. Køb og pas dine dyr året rundt. Eller fokuser på at lære dine naboer at kende, og opnå den ultimative small town romance.

Stardew Valley’s styrker ligger helt klart i det tæt på uendelige content. Du opdager konstant nye hemmeligheder, om end de er sjove eller mørke. Derudover kommer du hele tiden til at udvikle dig, og du lærer hvordan du effektiviserer alt du gør: høsten, malkning, emotionel manipulation? Så hvis du vil have et stille og roligt spil med en sød grafik og et fantastisk soundtrack, der ændrer sig med årstiderne, så skal du helt sikkert prøve Stardew Valley. Det kan findes på Steam til en acceptabel pris, og du får helt sikkert en masse timers underholdning for pengene. Sidenote: Spillet er fyldt med de mest afslappende lydeffekter, som du nogensinde kommer til at høre.

 

The Sims 3 – PC.

Jeg husker stadig tilbage til 7. klasse hvor min 70-årige klasselærer kaldte mig en tøsedreng for at spille sims, men måske var min emotionelle intelligens bare mere udviklet end hendes? Who knows? Men hvad jeg ved er, at mange derude som hører om Sims spillene, har enten en nostalgi for Sims 2 eller er fanget af Sims 4. Som en selvudnævnt Sims-ekspert må jeg sige, at Sims 4 er ufattelig utilfredsstillende og dets popularitet er tragisk komisk. Hvis du virkelig vil åbne en lækker simmeroplevelse, så skal du skaffe dig Sims 3 og gerne med lidt ekstrapakker oveni.

Du kan gøre alt med Sims 3. Lav en kæmpe familie, lav den klassiske Don Juan der gør alle byens kvinder gravide eller gør som mig og skab den ultimative forretningskvinde, der arbejder klokken 3 om natten på trods af stress, men det er okay fordi hun er rig, tynd og lidt en kælling. Mulighederne er altså kun op til dig, og Sims 3 giver dig netop disse muligheder med rundere personligheder og uendelige kreative valg i din indretning og styling.

Du kan finde Sims 3 rigtig billigt hos instantgaming.com, som sælger koder du skal installere på EA Appen på din computer. Find grundspillet inde på siden, og så lidt ekstrapakker, da de giver mere content, og gør alting sjovere. Jeg kan anbefale: Aftenunderholdning og Universitetsliv.  Aftenunderholdning gør det muligt at bo i storbyen og blive berømt. Fun fact, min simmer blev berømt, da hun fik fjernet sit barn af socialrådgiveren, så pas på for folk er åbenbart ekstremt fordømmende. Universitetslivspakken giver dig mulighed for at tage til college, få en grad og derved få forspring i dit sociale og professionelle liv.

 

House Flipper – PC.

Sidst men ikke mindst har vi House Flipper. Konceptet er helt simpelt. Du køber et rigtig klamt lortehus, der trænger til en kæmpe renovering. Du gør rent, river ned, bygger op, maler, designer og finpudser dit nye hjem og sælger det til højeste byder. Du kan selvfølgelig også beholde huset for dig selv, for du kan nemt komme til at lægge mange timer i bare et projekt, og det er nemt at knytte sig til sådan et værk.

House Flipper er nok det mest niche spil på denne liste, idet man hurtigt kan blive træt af konceptet, hvis det ikke rammer helt perfekt. Dog vil jeg sige, at hvis det rammer, så rammer det nok for evigt. Det fungerer perfekt til at zone helt ud, og glemme verden omkring sig. Særligt fordi spillets proces er fuldstændig afhængig af din indsats, hvilket både betyder, at du skal spille aktivt før der sker noget, men du kan også stirre ind i den virtuelle væg i adskillige timer uden at forværre din præstation. Spillet indeholder ikke et spændende soundtrack eller de største lyde, så det er helt klart et godt spil at lytte podcast til imens, hvis det skulle være noget? Uanset hvad, hvis du virker interesseret i at prøve det, så vil du sikkert nyde House Flipper.

Du kan finde spillet på Steam, og der er også DLC muligheder, som udvider spillets mulige opgaver og mængden af materialer du har at arbejde med. Du er i førersædet, så udlev din drøm og byg dit perfekte hjem.

Redaktionen afsluttet: 27.06.2023