Skip to main content
Kultur

Træt af dak? Generator Festival byder på fire events, du kan tage til i stedet

Erstat basarmen med jazzhands og djævlehåndtegn: her er fire events, du kan tage til på Generator Festival i dag, hvis du ikke er til elektronisk musik.

Af Emmely Lisius Norlander Smith, 07-09-2018

Er du typen, der smider basarmen mod himlen, når der bliver spillet elektronisk musik? Nej? Worry not! Generator Festivals program er præget af en hel masse elektronisk musik, men i dag byder festivalen på en masse events og musikoplevelser inden for alle mulige andre genrer end dak, og så er det endda den eneste musikdag, hvor det er gratis at deltage. Her er fire forslag til, hvad du kan lave i dag:

1. Dexter Jazz and Blues Jam

Smygende klavertoner og fygende trompeter; elsker du jazz, så tag forbi Jernbanegade, hvor Musikkonservatoriet, Studenterhusets Jazz Jam og Musikhuset Dexters Blue Monday Blues Jam deler scenen i dag. Den første artist går på klokken 16.

2. Ølsmagning

I samarbejde med Anarkist og Albani afholder Generator ølsmagning klokken 17 på det nye mikrobryggeri på Albanigade. Hver vil der være fire specialøl og en surprise-øl. Billetterne skal skaffes på forhånd, og arrangementet er ikke gratis, men hvis du har armbånd, får du rabat.

3. Byen taler

”Byen taler” er et arrangement, hvor en række lyrikere og musikere – blandt andet fynsmester i Poetry Slam 2018 Emilia Hvam – optræder på en akustisk scene under temaet ”Storbyen”. Så hvis du er en smule bedugget efter ølsmagning, kan du slappe af og lytte til en sammensmeltning af musik og poesi klokken 19 på Gråbrødre Plads.

4. Kansas City Metal Stage

Til sidst anbefaler vi, at du finder vej til Baggården klokken 20.15 og tager en dans i regnen til de tre metalbands TOTEM, Annominus og Dead Witch. Så er du sikret, at din aften slutter med et vildt og hæst brag.

Redaktionen afsluttet: 07.09.2018