Skip to main content

Young Discussions

Hos Young Discussions diskuteres emner, der alle har fokus på bæredygtighed og hvordan vi begår os i verden. Her på siden kan du læse referater fra tidligere debataftener samt finde information om, hvor DU kan finde Young Discussions henne og forhåbentlig deltage i deres næste debataften.

"Young Discussions" udspringer af tiltaget "Young Solutions", et event baseret på filmen Solutions (2021) af  Pernille Rose Grønkjær, Kristina Korsholm og Per Sandholt.

Efterfølgende tog Emilie B. Folkmann og Alexander Bleck tiltaget til sig og dannede "Young Discussions" - et forum, der har til formål at diskutere forskellige emner, der alle på hver sin måde kredser sig om bæredygtighed og hvordan vi er til i verden. Præmissen for "Young Discussions" er ikke at finde det endegyldige svar, men snarere at diskutere de mange perspektiver, fordele og ulemper, der bevæger sig omkring alle emner. 

"Young Discussions" vil få en fast plads på Verdensmålsbloggen, hvor der løbende vil blive lagt referater op fra deres debataftenener. Debataftenenerne er åbne for alle studerende på Syddansk Universitet uanset fakultet og studieretning. Derudover foregår debataftenenerne på engelsk, så internationale studerende også kan deltage.

Emner fra tidligere debataftener

  • The Future of Urban Living
  • Let's Talk Ukraine
  • Echo Chambers
  • Climate Impact of Streaming
  • Limits of Renewable Energy
  • Repair Revolution

 

Young Discussions

Har du lyst til at vide mere om Young Discussions og eventuelt deltage til næste debataften? Så kan du finde deres Facebook-gruppe lige her.

Young Discussions på Facebook

Disclaimer

Alle holdninger, forslag og andet, der kommer til udtryk i referaterne er fra deltagerne til hver enkel debataften og er altså ikke nødvendigvis SDU's.

Sidst opdateret: 23.06.2022