Skip to main content
500 dage med verdensmålene

500 dage med verdensmålene – Del din fortælling!

SDU har i 500 dage arbejdet strategisk med FN’s 17 verdensmål. Mange spændende projekter er blevet iværksat, måske du har været en del af et?

5. februar 2021 er det 500 dage siden, at studerende og ansatte var samlet til kick-off i september 2019 for at markere starten på SDU’s arbejde med FN’s verdensmål for en bæredygtig udvikling.

Selv om restriktionerne som følge af COVID-19 har vanskeliggjort arbejdet og sat nogle af de planlagte indsatser på standby, er der alligevel blevet ydet væsentlige bidrag fra ansatte og studerende.

I de første 500 dage har studerende anlagt en klimahave, produceret en podcast, der skal formidle forskning og stiftet ligestillingsnetværket ”FEM” (Female Engineering Movement), der skal skabe større diversitet på ingeniøruddannelserne.

Du kan i filmen nedenfor se endnu flere eksempler på bidrag fra studerende og ansatte.

Del din fortælling!
“The world needs young people to keep speaking out, thinking big, pushing boundaries and keeping up the pressure.” Sådan lød det FN’s generalsekretær Antõnio Guterres ved indgangen til 2020.

Som studerende spiller du en vigtig rolle i arbejdet med at gøre verden mere bæredygtig. Vi vil derfor i forbindelse med markeringen af de første 500 dage gerne høre om flere store og små indsatser i arbejdet bæredygtighed. Alle bidrag tæller og intet bidrag er for lille!

Så har du selv, dine medstuderende eller din underviser gjort en indsats, som andre fortjener at høre om så brug denne word-formular til at sende os din fortælling. Du er også meget velkommen til at indsende din fortælling i en video. Du sender din fortælling til vores_verdensmaal@sdu.dk.

Du giver samtidig samtykke til, at vi må bruge din fortælling på vores hjemmesider og sociale medier.

Redaktionen afsluttet: