Skip to main content

Skriver du speciale?

 

Specialegrupper er for specialestuderende, der ønsker sparring med hinanden og med en vejleder

Du kan tilmelde dig Studie- og trivselsvejledningens gratis Specialegruppe. I gruppen vil du møde andre specialestuderende og du vil blive præsenteret for faglige inputs og tips til specialeprocessen. Gruppen ledes af to erfarne gruppeledere, der er vant til at snakke med studerende, der skriver speciale og har derfor kendskab til de problematikker, der kan opstå undervejs i en specialeproces. Du vil desuden få mulighed for at møde en række relevante fagpersoner, som kommer med gode input.

I gruppen er der fokus på, at du kan dele dine erfaringer om at være specialestuderende med andre i samme situation. Derfor består en stor del af aktiviteterne i sparring imellem deltagerne.

Du får viden om specialeprocessen og sparring

Forud for hver mødegang vil du have modtaget en video, der omhandler et tema, som er relevant for netop der hvor du er i din specialeproces. Til selve mødet tager vi udgangspunkt i denne video, når vi sparrer med hinanden igennem gruppediskussioner og to-og-to udvekslinger. Og så er der altid plads til, at vi vender netop din specialeproces i gruppen.

Facebook gruppen for jer der er i en specialegruppe

Desuden vil du få mulighed for at blive en del af en lukket Facebook gruppe, hvor du og de andre tilmeldte kan udveksle erfaringer og tips og tricks.

Vi mødes alt i alt 6 gange

Gruppen mødes virtuelt seks gange med ca. to ugers mellemrum i løbet af efterårssemestret. Hvert gruppemøde varer halvanden time. Vi starter i begyndelsen af februar og slutter i maj.

Vi kan ikke melde de eksakte datoer ud endnu, da der bliver oprettet flere grupper, og de skal koordineres indbyrdes. Men tilmelder du dig, vil du høre nærmere om datoer umiddelbart efter d. 21. januar.

Det er vigtigt, at du kan forpligte dig på at deltage, på de dage din specialegruppe mødes. Det aftales nærmere når du bliver ringet op.

Du tilmelder dig ved at udfylde vores survey

Tilmeldingsfristen for tilmelding til Specialegruppe er nu overskredet.

Normalvis er Specialegrupperne meget populære og vi kan således ikke garantere alle tilmeldte en plads. 

Skriver du speciale, men har ikke lyst til at deltage i specialegruppen, så findes der andre tilbud til dig.

Book en samtale med en Studie- og trivselsvejleder

Du kan fx booke en individuel vejledning med en studievejleder, hvor I bl.a. kan snakke om struktur i specialeprocessen. Se hvordan du booker en tid her 

Bibliotekets mange tilbud

Du kan også bruge et af bibliotekets mange tilbud. Se deres muligheder her.

Vil du vide mere om Specialegruppen kan du læse denne artikel om Specialegruppen.

Har du spørgsmål til specialegruppeforløbene, så skriv til os på: vejledning@sdu.dk