Skip to main content

Afmelde fag og prøve

En tilmelding til undervisning i et fag eller en prøve, kan som udgangspunkt ikke afmeldes igen

Når du har tilmeldt dig undervisningen i et fag eller en prøve, kan du ikke afmelde dig igen. Det er derfor vigtigt, at du tænker dig grundigt om, inden du tilmelder dig, og at du også orienterer dig på siderne her.

Hvis et usædvanligt forhold gør, at du har brug for at blive afmeldt en undervisning i et fag eller en prøve, kan du søge dit studienævn om at få lov til at afmelde dig.

 

Du bruger et prøveforsøg, også selvom du ikke deltager i prøven

Vær også opmærksom på, at du bruger et prøveforsøg også selvom du ikke deltager i prøven. Dette gælder også for omprøver.

Har du spørgsmål i den forbindelse, kan du kontakte Studieservice på mail: uddannelsesjura@sdu.dk.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl 10-12.

Kontakt Studenterservice  hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit studie hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studium f.eks. viden om din studieordning eller hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for  vejledning omkring generelle forhold på dit studium såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning.