Skip to main content

Dispensationsmuligheder for særlige grupper af studerende

Er du elitesportsudøver, iværksætter eller formand for DUF?

Hvis du tilhører en særlig gruppe af studerende, kan der i forhold til forskellige regler gives dispensation. Disse særlige grupper af studerende er:

Du skal være opmærksom på, at det er ikke nok blot angive, at du tilhører en af disse grupper, når du søger om dispensation, du skal også kunne dokumentere, at der er årsagssammenhæng mellem den ønskede dispensation og det forhold, som du angiver.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Uddannelsesjura & Registratur hvis du har spørgsmål til ovenstående regler. Det kan du gøre via spoc.sdu.dk eller telefon 65501059 på hverdage kl 10-12.

Kontakt Studenterservice  hvis du har spørgsmål om SU, Optagelse, SDU international, Syddansk Elite, Efter/videreuddannelse, SPS og andre services på SDU.

Kontakt vejledningen på dit studie hvis du har brug for specifik viden knyttet til dit studium f.eks. viden om din studieordning eller hvis du skal skrive en dispensationsansøgning. 

Kontakt Studie- og trivselsvejledningen hvis du har brug for  vejledning omkring generelle forhold på dit studium såsom studieteknikker, trivsel eller udfordringer med at finde ud af hvem du skal kontakte for at få hjælp og vejledning.