Skip to main content

Ophold i udlandet

Ophold i udlandet

Der er mange gode grunde til at tage til udlandet under sin studietid. Du vil lære en ny kultur at kende, udvide dine sprogkundskaber og lære at se verden fra en helt ny vinkel.

Der er en stor chance for, at du vil komme hjem med øget motivation for dine studier, et stort internationalt netværk og nye idéer til din karriere.
SDU International vil gerne hjælpe dig med at booste din internationale profil.

 

Lad os hjælpe dig på vej

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at rejse til udlandet som led i dine studier, kan SDU International hjælpe dig. Vi vejleder dig gerne om dine muligheder for at tage på studie- eller praktikophold i udlandet.

 

Alt, du gerne vil vide om udlandsophold, finder du på vores engelsksprogede sider. Du er kun et klik væk. Klik her for at få mere at vide!

 

På disse sider kan du finde information omkring fordelene ved et udlandsophold, de forskellige muligheder der er, hvordan du arrangerer udlandsophold, såvel som hvilke praktiske ting, der skal tages hensyn til.

Hvis du stadig har spørgsmål eller brug for vejledning efter at have udforsket vores sider, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os ved SDU International. Vi glæder os til at høre fra dig.