Skip to main content

Beton TV

Beton TV blev startet i foråret 2013, med ideen om at SDU skulle have studenterproduceret tv, til, om og med de studerende.

Beton TV er de studerendes egen tv-station, der sætter fokus på studielivet, den spændende forskning og de forskellige afdelinger og enheder på SDU.

Vi vil lave brandgodt og kritisk tv, fortælle historier fra skæve vinkler og have det sjovt - sammen med jer. Her er nemlig plads til, at alle SDU's studerende kan komme og lege med et kamera. 

Følg med på vores youtube kanal, hvor du finder alle vores programmer. Har du mod på mere Beton TV, så kan du også følge os på Facebook.

Vil du være med?

Beton TV består af fem ledende redaktører og en stor flok frivillige, hårdtarbejdende studerende.

Alle Beton TV's indslag bliver til i et samarbejde mellem redaktører og frivillige. Det betyder, at du kan deltage på det niveau, du ønsker - uanset hvor erfaren eller uerfaren du er.

Har du lyst til at blive en del af Beton TV's stab af frivillige, kan du ansøge Facebook-gruppen "BETON TV (frivillige)" eller kontakte os via Facebook.

Du kan også komme med til et af vores åbne redaktionsmøder, som vi afholder den første mandag i måneden på studenterhuset.

Kontakt os på: betontv@sdu.dk

 

Sidst opdateret: 25.09.2018