Skip to main content

Studenterforeninger SDU Slagelse

Kutteren

Fredagsbaren på SDU Slagelse hedder Kutteren. Kig ind - her er plads til hygge, spil og fest.

Kutteren er samlingspunkt for de mange studerende på SDU Slagelse.  Her kan du hygge med dine studiekammerater, tage et slag brætspil, deltage i beer pong-turneringen eller gå til den ved bordfodbold-spillet. Kutteren holder også fester med jævne mellemrum, som du kan følge på deres Facebook-side.

Kutteren har åben hver torsdag og fredag.


Tænkeboksen

For studerende på SDU Slagelse.

Se mere og tilmeld dig gruppen på Facebook.

 

SDU fælles foreningsliv

Nyhedsmedier

På SDU er der forskellige former for studenterdrevne nyhedsmedier, der orienterer de studerende om livet på SDU. Der er pt. tre forskellige typer af tværfakultære studentermedier:

RUST
RUST er de studerendes magasin, som har hovedsæde i Odense. Bladet sendes dog også ud til SDUs andre campusser. 
Man kan læse mere om RUST på www.rustonline.dk

Beton TV
Beton TV er de studerendes egen tv-station, der sætter fokus på studielivet, den spændende forskning og de forskellige afdelinger og enheder på Syddansk Universitet.

www.facebook.com/sdubetontv
www.youtube.com/user/SDUBetonTV

Studenterradioen
Odense Studenterradio drives af frivillige studerende fra hele Odense. Radiostationen er en legeplads hvor alt kan lade sig gøre, og hvor fremtidens radiotalenter udpakkes i et kreativt og lydhørt miljø.
https://www.facebook.com/odensestudenterradio


Sociale og faglige foreninger

Humans of SDU
Humans of SDU er et projekt lanceret af tre studerende fra Syddansk Universitet. Dets mål er at opdage og introducere mennesker, der har forbindelse til denne institution og dele deres inspirerende historier via podcast udgivelser.
https://www.facebook.com/humans.of.sdu

Nedenunder - Fredagsbaren på Campusvej
Nedenunder er med sine over 800m2 sandsynligvis Danmarks største fredagsbaren og er placeret ved indgang C på Campusvej 55. Det er vigtigt for SDU, at de studerende har mulighed for at lære hinanden at kende på tværs af fakulteter, studier og årgange. Af denne årsag blev baren i 2012 bygget i en størrelse der kunne rumme alle fakulteter på Campusvej. Nedenunder blev dog hurtigt så populær at den allerede fik kapacitetsproblemer, da det Tekniske fakultet flyttede ud til Campusvej og lokalet er derfor blevet kraftigt udvidet i 2017, så der igen er plads til alle.

Nedenunder er i dag det sociale samlingssted, hvor man hver fredag kan møde sine medstuderende på kryds og tværs af universitetets mange fagområder og hvor der i løbet af ugens andre 6 dage ofte er andre former for studenterarrangementer som fx revy, standup, koncerter osv.

Find Nedenunder på Facebook www.facebook.com/detskerNedenunder/
eller tag et smut forbi med dine medstuderende, næste gang der er åbent.

Dansk Magisterforening Studerende Odense
studerende.dm.dk

Sportsforeninger

OHM
Foreningens formål er at fremme kendskab og praksis af meditation, både på et selvstændigt og gruppeplan.
Det er gratis og alle er velkomne.

SDU Skiklub
www.facebook.com/skiklub

SDU Surf
Formålet med SDU Surf er at give universitetsstuderende en mulighed for at dyrke Surf sporten sammen med andre. At skabe et fælles forum hvor sporten i samvær med andre kan udøves, diskuteres og socialisere omkring.
https://www.facebook.com/groups/743072556060059/

SDU Sport
SDU Sport Odense er den samlende forening for alle idrætsafdelinger på Odense campus. Her er der en bred variation af tilbud.
www.sdusport.dk/

Syddansk Akademisk Jagtforening
SAJ er den lokale jagtforening på Odense campus, hvorigennem du udover jagt-arrangementer også kan tage jagttegn til studentervenlig pris.
www.sdujagt.dk/

 

Studenterpolitiske organisationer

AGORA-Listen på SDU
Foreningen AGORA-Listen ønsker at fremme et bredt omfavnende studenterdemokrati på SDU. Det skal ske gennem debat, samarbejde med øvrige studenterforeninger, opstilling til universitetsvalget og gennem eventuelle indvalgte i de kollegiale organer. Find AGORA-Listen på Facebook.

Den Grønne Studenterbevægelse Odense
At skabe et fællesskab for de studerende på SDU, hvor klima, biodiversitet, bæredygtighed og verdensmål står i centrum. Vi ønsker at sprede viden om klimaproblematikken og arbejde imod et grønnere SDU, Fyn og Danmark. Find foreningen på Facebook.

ESN Odense (Erasmus Student Network)
ESN works for the creation of a more mobile and flexible education environment by supporting and developing the student exchange from different levels and providing an intercultural experience also to those students who cannot access a period abroad ("internationalisation at home").
https://www.facebook.com/esn/

Frit Forum Odense
 Frit Forum er en politisk studenterorganisation med et klart socialdemokratisk værdigrundlag. Besøg foreningens hjemmeside :
https://www.fritforum.dk/

Konservative Studerende, Odense
Din borgerlige studenterpolitiske organisation på SDU. Vi kæmper for den frie forskning, samt for at SDU skal styres uden politiske verdensmål, identitetspolitik o.lign. Foreningen er for alle borgerlige studerende, og det er ikke et krav at være ungdomspolitisk aktiv udenfor universitetet. Så er du borgerlig, og vil du være med til at gør universitetet mere borgerligt, så meld dig ind i KS i dag.
https://www.facebook.com/KSOdense

Silba Fyn
Silba - Initiative for Dialogue and Democracy is a non-profit cross-political youth organization that works for democracy and bridge building. To read more, see Silba's homepage.

Syddanske Studerende
Syddanske Studerende er dit studenterråd på Syddansk Universitet. De kæmper dagligt de studerendes sag for, at man på SDU har Danmarks bedste studiemiljø, ved at fremme samarbejde mellem diverse foreninger med deres foreningsnetværk, samt deres indvalgte i samtlige råd og nævn på SDU, som holder foreningen til ilden med de seneste nyheder og aktiviteter på alle universitetets niveauer.
Læs mere på syddanskestuderende.dk og hold dig opdateret på deres facebookside.

Kontakt

Oprettelse og ændringer vedrørende foreninger sendes til studentorg@sdu.dk