Kollegieværelser

Kollegieværelserne har udsigt over landskabet og med bygningens drej og twist samtidig undgår indkig fra naboen, så privatlivet kan bibeholdes. Hvert værelse har også egen altan.

Campus Kollegiet har 3 forskellige værelsestyper:

Enkeltværelse

Campus Kollegiets enkeltværelser er fuldt møbleret med designmøbler, så du skal bare medbringe dine personlige ejendele.

Læs mere om enkeltværelserne

Bagerst i billedet vises lejlighedens entré med opbevaring, køleskab og vask. På venstre væg er inbyggede hylder og skrivebord. Op ad højre væg ses lejlighedens spisekrog og sovesofa.

Dobbeltværelse

Campuskollegiets dobbeltværelser er for op til 2 personer og er alle indrettet med designmøbler, så I blot skal medringe jeres personlige ejendele.

Læs mere om dobbeltværelserne

Billedets venstre sider viser lejlighedens trinettekøkken og gang ind til opholdsrummet. Billedets højre side viser lejlighedens opholdsrum med sovesofa langs venstre væg og indbyggede skabe som rumdeler ud til spisekrog.

 

Tilgængeligshedsværelse

Campus Kollegiets tilgængelighedsværelser henvender sig til dig, som har særlige behov på grund af et fysisk handicap. Værelserne er blandt andet velegnede til kørestolsbrugere.

Læs mere om tilgængelighedsværelserne

På billedet ses lejlighedens opholdsrum med dør til badeværelset i venstre side, sovesofa med lampe og stol midtfor samt panoramavindue ud til altanen til højre.

For at komme i betragtning til værelse på Campus Kollegiet, skal du have læst på SDU i minimum 2 semestre. Har du et fysisk handicap kan du ansøge om et værelse, så snart du starter på SDU. Læs mere om kriterier for ansøgning.

Se Beton TV's indslag om Campus Kollegiet: