Menu for gallamiddag

Menu, årsfest 2019

SNACKS

Rejechips med paprika 
2 slags brød, hertil rørt smør

FORRET

Asiatisk nudelsalat med rejer, chili, gulerod, koriander og citrus 
Ovnbagt laks med sesam, citronmayonnaise og dild 
Charcuteri med syltede artiskokker og soltørrede tomater og oliven

HOVEDRETTER

Kalkunrillette i pankorasp med selleripuré 
Oksetærte med butterdej og rosmarin 
Kold perlebygotto med svampe, persilleolie og bagt tomat 
Blomkålssalat med spidskål, hasselnødder og tranebær vendt med spidskålspesto

DESSERT

Comté (fransk komælksost, fast) med blommer og rugchips 
Mini Kagetrio bestående af: 
(Fragilité med hindbærmousse, fransk citrontærte med marengs og Sarah Bernhardt petit four)

Hvid- eller rødvin - ½ fl. pr. person samt 1 stk. kildevand

Særlige hensyn

Har du behov for, at vi tager særlige hensyn, har du mulighed for at tilmelde dig vores veganermenu. Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer, nøddeallergikere samt gluten- og laktoseintolerante.

Ønsker du denne menu, så send os en mail med dit navn, og hvilket bord du skal sidde ved, til aarsfest@sdu.dk senest mandag den. 7. oktober.

 

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies

Acceptér cookies