Menu, årsfest 2019
SNACKS
Rejechips med paprika
2 slags brød, hertil rørt smør
FORRET
Asiatisk nudelsalat med rejer, chili, gulerod, koriander og citrus
Ovnbagt laks med sesam, citronmayonnaise og dild
Charcuteri med syltede artiskokker og soltørrede tomater og oliven
HOVEDRETTER
Kalkunrillette i pankorasp med selleripuré
Oksetærte med butterdej og rosmarin
Kold perlebygotto med svampe, persilleolie og bagt tomat
Blomkålssalat med spidskål, hasselnødder og tranebær vendt med
spidskålspesto
DESSERT
Comté (fransk komælksost, fast) med blommer og rugchips
Mini Kagetrio bestående af:
(Fragilité med hindbærmousse, fransk citrontærte med marengs og Sarah
Bernhardt petit four)
Hvid- eller rødvin - ½ fl. pr. person samt 1 stk. kildevand
Særlige hensyn
Har du behov for, at vi tager særlige hensyn, har du mulighed for at tilmelde dig vores veganermenu. Denne menu er særligt tilrettelagt, så den tager hensyn til veganere, vegetarer, nøddeallergikere samt gluten- og laktoseintolerante.
Ønsker du denne menu, så send os en mail med dit navn, og hvilket bord du skal sidde ved, til aarsfest@sdu.dk senest mandag den. 7. oktober.