Skip to main content

Alle karrierearrangementer i Esbjerg

Vi afholder mange forskellige arrangementer i løbet af året. Vi forsøger at gøre dem unikke, så du hver gang vil mærke, at du bliver mødt med ny viden, nye områder eller nye virksomheder.

Temaerne vil variere så tilmeld dig endelig, hvis du ser noget, du synes er interessant – det er ikke sikkert, det kommer igen. 

Kalender: 

 • Guide to successful cover letter and CV

  Hvor: Online arrangement

  Hvornår: 20.september   kl. 14:00 - 15:30

  Sprog: English

  Are you wondering what a CV should look like in Denmark? Whether to include a picture? Or how to present you skills? In this online webinar we will guide you through the essentials of a successful CV and cover letter in Denmark.

 • Bliv klædt på til at gå til messe uden hjertebanken

  Hvor: Lokale 81103

  Hvornår: 21.september   kl. 12:15 - 14:00

  Sprog: Dansk

  Workshoppen gør dig klar til at have gode samtaler med de virksomheder og organisationer, du synes er relevante for dig.. Der vil være fokus på deltagelse i karrieremessen den 28. september i Esbjerg, men er også brugbar i andre sammenhænge.

 • Sådan skriver du en god ansøgning og et godt CV

  Hvor: Online arrangement

  Hvornår: 22.september   kl. 09:00 - 10:30

  Sprog: Dansk

  Dette arrangement er til dig, som gerne vil vide de vigtigste ting om, hvordan du skriver en god ansøgning og et godt CV.

 • Gør dig interessant for SMV´er

  Hvornår: 05.oktober   kl. 15:00 - 17:00

  Sprog: Dansk

  Små og mellemstore virksomheder (SMV) gemmer på mange spændende jobmuligheder. Det kan fx være at arbejde med opgaver inden for kommunikation, markedsføring, administration, projektstyring, tilbudsgivning og produktionsudvikling.

 • Aha! Karrierefestival: Introduktion til LinkedIn

  Hvornår: 06.oktober   kl. 10:00 - 11:00

  Sprog: Dansk

  LinkedIn er det bedste sociale medie, når du søger job. Og til at pleje din karriere. Djøf giver input til din profil, og hvordan du bliver synlig over for din næste arbejdsgiver.

 • Aha! Karrierefestival: Hør studenterpanelet hvad det giver at skrive speciale/BA med erhvervslivet.

  Hvor: Online arrangement

  Hvornår: 12.oktober   kl. 15:00 - 16:30

  Sprog: Dansk

  Står du for at skulle skrive bachelor eller speciale? Har du tænkt på at skrive den sammen med en virksomhed/organisation? Hør panelet af studerende/alumner, der har skrevet speciale /projekt med en virksomhed, hvordan man gør og hvad det giver.

 • Aha-Karrierefestival: Karrieremesse tjek-in / Career fair check-in

  Hvornår: 15.oktober   kl. 09:00 - 10:00

  Sprog: Dansk,English

  Drop ind og stil spørgsmål, få tips og tricks til at gå på online karrieremesse af SDUs karrierevejledere. Drop by and get sparring and tips on how to do career fairs by the SDU career counsellors.

 • Aha-Karrierefestival: Akademisk karrieremesse /Career fair

  Hvornår: 15.oktober   kl. 10:00 - 12:00

  Sprog: Dansk,English

  SDU og Odense kommune inviterer til online karrieremesse, hvor du kan møde virksomheder og organisationer, der er interesseret i samarbejde med dig. Welcome at this career fair where you can meet companies and organizations interested in you.

SDU RIO Syddansk Universitet
 • Campusvej 55
 • Odense M - DK-5230
 • Telefon: 65502022

Sidst opdateret: 02.06.2020