Skip to main content

Faciliteter i Kolding

Kantinen

Kantinen finder du på plan 1. Her serveres varm mad, lune retter og sandwiches. Desuden har kantinen et velassorteret sortiment i frugt, salat, slik, kage, drikkevarer mm. der er plads til at nyde din mad i kantinen samt ekstra pladser på plan 2. Der er desuden mikroovn til opvarmning af medbragt mad.

Bestilling

Bestilling af forplejning foregår i ProNestor

Åbningstider  (fra den 23. august 2021)

  • Mandag - torsdag kl. 07.45-14.30
  • Fredag  kl. 07.45-14.00
  • Lørdag ( i undervisningsperioder ) kl. 08.30-13.30
  Kontakt

...........................................................................

Vores team

Vores hemmelige ingrediens i alle vores hjemmelavede måltider, er vores medarbejdere. Hele det madglade team, som du hverdag møder, har en stor kærlighed til mad og en stor passion for at levere det bedste til de bedste. 

Vores Mad

I kantinen lægger vi al vores kærlighed i  maden, så du kan se frem til måltider, der giver glæde og nydelse. for os er variation og valgmuligheder nøgleord og derfor kombinerer vi traditionel og moderne mad.

Vi bruger velsmagende, sunde råvarer fra bæredygtige og etisk ansvarlige leverandører. en dansk blomme er nu engang bedst i sæsonen. Der er mange gode grunde til at servere de råvarer, som lige er uden for vores dør, når de samtidig har den bedste kvalitet. En citron og en appelsin gør dog af og til godt i madlavningen, så derfor kigger vi også lidt ud over Danmarks grænser. Vi begrænser os dog fortrinsvis til dansk og europæisk sæson, så vi sikrer variation uden at skulle hente råvarer hjem, som har været på langfart.

Parkeringsregler SDU Kolding

Læs reglerne grundigt, inden du parkerer

Generelle regler

• Ansvar for parkeringsforholdene i Kolding er placeret i Teknisk Service
• Al parkering på grusområdet ved SDU Kolding kræver P-tilladelse
• Handicapparkering findes på det asfalterede område ved indgang A. Parkering skal ske i de særligt afmærkede parkeringsbåse. Der skal være et gyldigt og læsbart handicapparkeringskort i bilens forrude
• På grusområder parkeres, så arealerne udnyttes bedst muligt

Procedure for tildeling af Parkeringstilladelse af varighed på over 24 timer:

En P-tilladelse gælder i den periode man har behov for at parkere i Kolding og tildeles efter behov dog maximalt for 1 år ad gangen. Hvis du ved udløb stadig er ansat eller studerende, forlænges tilladelsen automatisk.
P-tilladelsen er knyttet til din bils registreringsnummer og der uddeles ikke en synlig tilladelse. Der kan maksimalt registreres to biler for medarbejdere og én bil for studerende. Det er dit eget ansvar, at din bils registreringsnummer altid er korrekt.

OBS:

Grundet arbejdet med et nyt system for parkeringstilladelser på SDU Kolding benyttes pt. to systemer. Ønsker du at oprette en parkeringstilladelse bedes du derfor sende en mail med dit navn, bilens registreringsnummer samt din SDU-mail til pedeller-ko@sdu.dk. Herefter skal du selv udfylde nedenstående skema for enten medarbejdere eller studerende. Teknisk Service opretter dig manuelt i den anden database, når du har sendt mailen. Dette sikrer, at din parkeringstilladelse gælder i begge systemer.

Skal du skifte bil og dermed får nyt registreringsnummer bedes du ligeledes rette henvendelse til Teknisk Service på pedeller-ko@sdu.dk.

P-tilladelser til studerende: Anvend venligst dette skema til ansøgning, hvor du skal indtaste dit fulde navn, din SDU mail, dit mobilnummer og bilens registreringsnummer. Du vil efterfølgende modtage en kvittering for din P-tilladelse.

P-tilladelser til medarbejdere: Anvend venligst dette skema til ansøgning, hvor du skal indtaste dit fulde navn, din SDU mail, dit mobilnummer og bilens registreringsnummer. Du vil efterfølgende modtage en kvittering for din P-tilladelse.

Permanent P-tilladelse for eksterne håndværkere/leverandører bestilles ved henvendelse til Teknisk Service 8888@sdu.dk.

Dagsparkering

I forbindelse med dagsparkering, hvor du ikke har en fast p-tilladelse, skal du oprette en dagstilladelse ved at indtaste din bils registreringsnummer samt dit mobilnummer på de tablets, der er placeret ved indgangene på campus. Du vil herefter modtage en sms med din p-tilladelse. Vær opmærksom på at indtaste dine oplysninger på den rigtige tablet.
Holder du på p-pladsen ved SDU Kolding finder du APCOAs tablet på væggen ved indgang C.
Holder du ved Kolding Havn, dvs. Trindholmsgade eller Nordkajen, finder du Q-parks tablets placeret på standere ved indgang A og B.
Husk i forbindelse med tildeling af dagsparkeringstilladelse, at det er dit eget ansvar, at din bils registreringsnummer er tastet rigtigt ind.

Indtast altid dit mobilnummer. Så får du en kvittering for din registrering.

Klagevejledning

Jeg har fået et kontrolgebyr - kan jeg klage?
Har du spørgsmål eller ønsker du  at henvende dig angående et kontrolgebyr, kan du besøge Apcoa Parkeringskontrols hjemmeside.
Da der er et begrænset antal P-pladser i Kolding, må du forvente, at selv om du har en P-tilladelse, er der ikke altid ledig p-plads.
Vi henstiller til, at al parkering på Syddansk Universitets parkeringspladser i Kolding foregår under hensyntagen til og respekt for det begrænsede antal parkeringspladser, der er til rådighed,

Af- og pålæsning

Af- og pålæsning accepteres i op til 20 min. Katastrofeblink skal være aktiveret.

På nedenstående kort kan du se, hvilke parkeringsmuligheder,  der gælder i området:

  

 

 

 

Studerende kan booke ledige undervisningslokaler og grupperum på https://mitsdu.sdu.dk/booking.

Se også regler for leje af lokaler på SDU.

På SDU findes der nogle regler for, hvilken adfærd der er tilladt på universitetet. Læs om husreglerne her
Har du glemt noget på SDU Kolding eller har du fundet noget, du gerne vil aflevere, så kontakt Teknisk Service. Glemte sager bliver opbevaret hos os i 3 uger. Herefter afleveres de til politiets hittegodskontor.
Information om sikkerhed til studerende.

Teknisk Service

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med faciliteterne, kan du kontakte Teknisk Service på 8888@sdu.dk.

For akut henvendelse ring 6550 8888.
Akutte henvendelser er bl.a. brand (her skal du også ringe til 112), vand der løber, en kælder der er oversvømmet, låste døre mm.  

Læs mere om Teknisk Service.

Sidst opdateret: 18.09.2021