Skip to main content

Entrepreneurial Practice

De fleste har allerede arbejdet med idéer eller projekter, som har haft værdi for andre end en selv, og som har haft potentiale til at blive til en reel virksomhed. Entreprenørskab er for alle - også uden forudgående viden og uddannelse indenfor området! Indenfor vores  entreprenørskabsforskning er vi særligt nysgerrige på, hvordan man bedst kan fremprovokere eller understøtte dette entreprenante mindset hos studerende på tværs af studieretninger. 

 

I dette valgfag skal du arbejde med at udvikle, konkretisere og konceptualisere en forretningsidé, der er relateret til én eller flere af de 17 SDG'er. Der vil være stort fokus på konkrete handlinger og lokal netværksskabelse og vi vil også se på, hvordan eksterne stakeholders kan understøtte den videre udvikling i ens startup, samt hvordan dette kan føre til  vækst i virksomheden. 

 

Som supplement til undervisningen vil der bliver udarbejdet en vifte af særlige aktiviteter, som understøtter og styrker den ordinære undervisning, eksempelvis Venture Cup, Creative Business Cup eller lignende konkurrencer samt events arrangeret af Business Kolding og Erhvervshus Sydjylland.

 

Valgsfaget foregår primært i Kolding.

Husk at du skal vælge valgfag mellem 20.-30. maj. 

 

Mangler du et ekstra skub til at vælge valgfaget - så se disse fire videoer om SDU Kolding Start-ups. 

 

Sidst opdateret: 25.05.2021