Skip to main content

ExamMonitor

ExamMonitor

Exam Monitor

Formålet med Exam Monitor er at dokumentere, at du kun benytter tilladte hjælpemidler under eksamen.
Exam Monitor følger de programmer, som kører på computeren og tager løbende skærmbilleder under hele eksamen. Exam Monitor skal være tændt under hele eksamen. Lukning af programmet under eksamen kan føre til indberetning for eksamenssnyd.
Exam Monitor er blevet testet på forhånd og vil ikke påvirke eller skade software på din computer. Exam Monitor virker både på en Mac og en PC.
I forhold til gældende regler om aktindsigt har du selv adgang til de oplysninger, der registreres på din computer – dog først når eksamen er afsluttet.
Har du spørgsmål til programmet eller behov for hjælp til at downloade og afprøve det, kan du henvende dig til IT Service enten i Winsløwsparken 15, 1.sal, eller på Campusvej 55, Gydehutten.

Exam Monitor indhenter, behandler og opbevarer persondata om den studerende i forbindelse med eksamen. Du kan læse nærmere om hvilke informationer Exam Monitor indhenter og behandler, samt finde information om opbevaringsperioden og procedure for berettigelse af oplysninger på  https://sdu.exammonitor.dk/

Du kan selv prøve programmet forud for eksamen ved at hente Exam Monitor via https://sdu.exammonitor.dk/
Dette gør du således:

  1. Gå til adressen https://sdu.exammonitor.dk/
  2. Klik på den røde knap
  3. Dobbeltklik på den hentede fil (lægger sig i Overførsler/downloads)
  4. Vælg Institution – University of Southern Denmark
  5. Tryk Continue
  6. SSO siden åbner i din browser
  7. Indtast dit ”SDU brugernavn” og ”Password” og tryk ”Sign-on”.
  8. Indtast DEMO (til eksamen får du et andet kursusid) og tryk ’Start’
  9. Exam Monitor er nu klar og vil automatisk gå i gang. Til eksamen vil programmet først optage når eksamenstiden starter. Exam Monitor er tændt når ovenstående billede er synligt.