Skip to main content

Virksomhedsprojekt hos Newtec

Med mere end 20.000 vellykkede installationer over de sidste 45 år, har vi bibeholdt vores position som en velrenommeret virksomhed verden over.

Hos Newtec sætter vi en ære i at designe løsninger, som imødekommer den enkelte kundes specifikke behov ved at kombinere vores maskiner og seneste teknologi på nye og innovative måder.

Vi har ry for at designe og konstruere kvalitetsmaskiner med høj ydeevne, som vores kunder kan stole på.

Vi har fokus på at opbygge succesfulde, langsigtede kunderelationer. At forstå vores kunders forretning og de potentielle udfordringer, de står overfor, er afgørende i forhold til at kunne levere løsninger, som gør en effektfuld forskel.

Newtec-netværket

Vi er repræsenteret i mere end 50 lande med datterselskaber i København og Storbritannien samt et joint venture i Kina. Newtec har dannet mange stærke partnerskaber i industrien for at sikre, at de rette løsninger bliver leveret til kunderne.

Sammen leverer vi banebrydende maskiner, integreret i én løsning og serviceret af lokale, kvalificerede repræsentanter for at sikre, at hver løsning bliver ved med at imødekomme vores kunders behov.

Forskning og udvikling

I en verden i konstant og accelererende forandring kan det være udfordrende at følge med i de muligheder og potentielle trusler, som nye standardregler bringer med sig. Vi fortsætter med at investere betydeligt i forskning og udvikling for at sikre at vores løsninger forbliver et skridt foran.

Vi har investeret i udviklingen af vores højteknologiske interne laboratorium, som arbejder tæt sammen med nationale og internationale forskere og videnskabsfolk, universiteter og ph.d.-studerende for at identificere nyudvikling og få indblik i det, der har potentialet til at transformere hele industrien i morgen. Det være sig fremskridt i materialevidenskab, nanoteknologi, den næste generation af optik, kunstig intelligens (AI) og et utal af andre industrirelaterede teknologier.

Sidst opdateret: 18.08.2022