Skip to main content

Studievejledning

For at du bedst muligt kan hjælpe dig selv, har vi samlet en oversigt over ofte stillede spørgsmål og svar. Hvis du ikke kan finde din situation blandt spørgsmålene, kan du herunder få overblik over dine muligheder for vejledning:

Studievejledningen på Naturvidenskab

...er til dig, der har brug for vejledning om de overordnede regler og procedurer, der gælder for de naturvidenskabelige uddannelser, og om hvordan det er at studere på netop din uddannelse (studieliv, eksamener, faglige forhold mv.)

Studievejledningen på Naturvidenskab

Studie- og trivselsvejledningen og Karrierevejledningen

...er til dig, der har brug for vejledning om de overordnede vilkår for studerende på SDU (studieskift, orlov, studietvivl, studieteknik, motivation, studiekompetencer, specialeskrivning) samt karriere (kompetenceafklaring og jobsøgning).

Studie- og trivselsvejledningen
Karrierevejledningen

Studenterrådgivningen

En selvstændig enhed uden for universitetet, der tilbyder social og psykologisk rådgivning til studerende. Bl.a. stress, angst, depression, udfordringer med selvværdet og personlige kriser.

Se Studenterrådgivningens træffetid, adresse mv.

Søg hjælp!

Det er ikke afgørende, hvor du søger hjælp, men at du søger hjælp!  På universitetet er det dig selv, der skal tage ansvar for dine studier. Hvis noget ikke går som forventet, eller hvis du har brug for vejledning, skal du selv søge hjælp.


Studievejlederne Det Naturvidenskabelige Fakultet Syddansk Universitet
  • Campusvej 55
  • Odense M - DK-5230
  • Telefon: +45 6550 4387

Sidst opdateret: 27.06.2019