Skip to main content

Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd

  • SIF engagerer sig i det politiske arbejde internt på Det Tekniske Fakultet gennem Akademisk Råd og gennem dialogmøder mellem TEK's ledelse og de studerende.
  • SIF samarbejder også med blandt andet Syddanske Studerende for at sikre et bedre Syddansk Universitet for de studerende.
  • SIF engagerer sig også nationalt og internationalt med andre ingeniørstuderende. SIF taler de studerendes stemme i Ingeniørforeningen (IDA) gennem STEM Students.

Vores dagsorden er din; lad os høre din mening! 

SIF er aktiv på den kulturelle og sociale front med at arrangere fester, pubquiz og fodboldturneringen Bold & Band-dag. Dette arbejde foregår via forskellige udvalg. 

SIF har forskellige udvalg, som dækker fritidsinteresser for studerende. Fraktalet arrangerer fester, SIF Event der afholder sociale arrangementer såsom den famøse quiz, SIF Udlejning tilbyder forskelligt udstyr til udlån for studerende, herunder grilludstyr, musik og telte. Dette er bare et udpluk, af de ting som tilbydes. Se også meget mere på sif.sdu.dk

Som medlem af får du rabatter til fester, arrangementer og meget mere! Spar penge og bliv en del af fællesskabet ved at melde dig ind i SIF.

Indmelding og kontakt 
Indmelding i studenterorganisationen sker på sif.foreningsadministrator.dk. På sif.sdu.dk kan du også læse meget mere om alle kontaktpersoner i SIF, og de arrangementer vi tilbyder. 

SIF har altid fingeren på pulsen og leverer igennem Facebook-siden generelle nyheder vedrørende ingeniørstuderende.

SIF kan kontaktes på formand@sif.sdu.dk, eller via vores Facebook-side

Sidst opdateret: 21.03.2019