SIF Rustur

SIF Rustur står for at arrangere den årlige Rustur, der er for alle nystartede studerende på Det Tekniske Fakultet i Odense.

  • SIF Rustur-billetten koster 300 kr. (inkl. forplejning, bustur og hytte for en hel weekend). Du skal være SIF-medlem for at komme med. 
  • Ved køb af billet til turen får du nedsættelse i kontingent gebyret, så det kun koster 100 kr. at blive medlem af SIF. Du kan læse meget mere om medlemsfordele på sif.sdu.dk.

Den samlede pris for SIF Rustur og SIF medlemskab er altså 400 kr. Billetten kan købes på sif.foreningsadministrator.dk. Program og plan for arrangementet kan du læse meget mere om på Facebook-eventet.

Der er begrænsede pladser, og derfor anbefaler vi studerende at købe billetten hurtigst muligt. Der kan maks. komme 600 nye studerende med på SIF Rustur.

Mød dine medstuderende på tværs af studieretninger

På SIF Rustur får du mulighed for at møde dine medstuderende på en uformel måde og lave aktiviteter på tværs af studieretningerne. Dine rusvejledere sørger for at holde gang i stemningen under hele turen. SIF opfordrer ikke til druk og har derfor både alkoholfrie øl og Cocio med på turen. 

Som medlem af SIF kan du søge studietursstøtte, der vejledende er 500 kr. pr. studerende. Dertil får du rabatter til fester, arrangementer og meget mere. Du kan altså tjene penge på, at melde dig ind i SIF!

”SIF Rustur skaber nogle sociale relationer, der øger tilhørsforholdet til studierne. Statistikker viser nemlig, at studier med rusture har lavere frafaldsprocenter. Vi glæder os til at skabe rammerne for en hyggelig weekend og sikre alle nye studerende en god start med jeres nye titel som studerende ved Syddansk Universitet. SIF Rustur er blot ét af mange sociale tilbud, som SIF tilbyder ingeniørstuderende. 
Jeg synes, at SIF Rustur er et super fedt projekt, og glæder mig især til at planlægge en lige så fed tur, som jeg selv var på.”

- Sarah Kronborg Eriksen, udvalgsformand for SIF Rustur og læser kemi.