Syddanske Ingeniørstuderendes Fællesråd

  • SIF engagerer sig i det politiske arbejde internt på Det Tekniske Fakultet gennem Akademisk Råd og gennem dialogmøder mellem TEK's ledelse og de studerende.
  • SIF samarbejder også med blandt andet Syddanske Studerende for at sikre et bedre Syddansk Universitet for de studerende.
  • SIF engagerer sig også nationalt og internationalt med andre ingeniørstuderende. SIF taler de studerendes stemme i Ingeniørforeningen (IDA) gennem Danske Ingeniørstuderendes Liste.

Vores dagsorden er din; lad os høre din mening! 

SIF er aktiv på den kulturelle og sociale front med at arrangere fester, pubquiz og fodboldturneringen Bold & Band-dag. Dette arbejde foregår via forskellige udvalg. 

SIF har forskellige udvalg, som dækker fritidsinteresser for studerende. Fraktalet arrangerer fester, SIF Musik giver de studerende mulighed for at spille i musiklokalet, SIF Udlejning tilbyder forskelligt udstyr til udlån for studerende, herunder grilludstyr, musik og telte. Dette er bare et udpluk, af de ting som tilbydes. SIF arrangerer i samarbejde med Det Tekniske Fakultet også SIF-rusturen i forbindelse med studiestarten
Se også meget mere på sif.sdu.dk

Som medlem af SIF kan du søge studietursstøtte, der vejledende er 500 kr. pr. studerende. Dertil får du rabatter til fester, arrangementer og meget mere! Du kan altså tjene penge på, at melde dig ind i SIF!

Jesper Carlsen

”Det er vigtigt, at vi som studerende står sammen, så vi kan få gennemslagskraft og blive hørt. Det giver fx god mening, at SIF er stemmen for de studerende, når der skal tales med ledelsen om praktiske eller faglige forslag. Samtidig styrker SIF studiemiljøet på ingeniøruddannelserne, fordi vi administrerer og samler de sociale tilbud såsom fredagsbaren, træningsmuligheder og fodboldturneringer. 
Jeg synes, at det er utrolig givende at være med i SIF. Fx giver det mig muligheden for at være med til at give de nye studerende en super studiestart og sikre et levende studiemiljø – og det betyder meget for mig, fordi jeg selv er så glad for studiet.”

- Jesper Birch Carlsen, formand for SIF og læser diplomingeniør i Elektroteknik. 

Indmelding og kontakt 
Indmelding i studenterorganisationen sker på sif.foreningsadministrator.dk. På sif.sdu.dk kan du også læse meget mere om alle kontaktpersoner i SIF, og de arrangementer vi tilbyder. 

SIF har altid fingeren på pulsen og leverer igennem Facebook-siden generelle nyheder vedrørende ingeniørstuderende.

SIF har kontortid hver onsdag fra 11:45-12:15, hvor service og svar på basale spørgsmål ydes. Kontakt os på formand@sif.sdu.dk.