Skip to main content

Kodeks for god adfærd online

Netiquette

  • Respektér andres ret til at have en mening, selvom du ikke nødvendigvis deler den.
  • Diskutér altid på et sagligt grundlag. Fornærmende, nedladende eller krænkende ord tolereres ikke. Debat og diskussion er velkommen, så længe du diskuterer sagen og ikke angriber personen.
  • Vær opmærksom på, hvordan andre vil kunne opfatte det, du skriver online. Hvis du tænker, at noget kan misforstås, er det som regel bedst slet ikke at skrive det. Hvis der er noget, du gerne vil sige til din underviser eller en medstuderende, som du tænker ikke er egnet til fuld offentliggørelse, så skriv i stedet en personlig e-mail.

Alt i alt er virtuelle læringsmiljøer et godt sted at dele idéer og støtte hinanden ift. studierne. Glæd dig over, at de indlæg, du skriver, kan medvirke til at give både dig selv og dine medstuderende en rigtig god læringsoplevelse.

Indlæg, som ikke overholder retningslinjerne beskrevet ovenfor, kan blive fjernet.

Tips til at holde dig ajour

Notifikationssystemet i Blackboard gør dig opmærksom på, når der er nye informationer, materialer eller aktiviteter i dine forskellige kurser. Når der er nyt i et kursusrum markeres det med en rød boks øverst til højre i Blackboard i det, der hedder Global Navigation menu. Herfra kan du klikke dig frem til det nye element.

Sidst opdateret: 18.09.2021