Skip to main content

Hvad kræves af teknisk udstyr for at kunne deltage

Undervisningen bliver ”sendt” via Internettet i HD-kvalitet 720 p med video, PowerPoints, lærerens noter på tavlen mm., så du kan følge uddannelsen – live eller tidsforskudt. Vær opmærksom på, at kvaliteten af det billede og lyd, du vil se og høre, er afhængig af dit udstyr. 


For at kunne deltage aktivt i undervisningen via Adobe Connect har du brug for:

  1. En nyere Windows- eller Mac-computer og en god internetopkobling. Vi anbefaler en opkobling på mindst 2 Mbit i download. En trådløs forbindelse kan anvendes, men det er ikke optimalt, og det kan give udfald og forsinkelser, så billed- og lydkvalitet forringes.
  2. Et headset (dvs. høretelefoner og mikrofon). Vi anbefaler et USB-headset, da det giver den bedste kvalitet. Du skal af hensyn til lyden i møderummet for andre deltagere benytte et headset. Du må altså ikke sidde og snakke og få lyd ud igennem computerens indbyggede højttalere/mikrofon.
  3. Et webcam. Du skal have et webcam, hvis du ønsker, at dine medstuderende kan se dig ved gruppearbejde. Du må gerne bruge det indbyggede webcam i din pc.
  4. At installere Adobe Connect ”add-in”. For at forberede din computer til et Adobe Connect møde, skal du installere et såkaldt Adobe Connect ”add-in” på din computer. Dette lille program giver dig mulighed for bedre at indstille din lyd samt at foretage skærmdeling. Du kan downloade dette ”add-in” til Windows eller Mac på siden Adobe Connect Downloads. Adobe Connect opgraderes inden længe til version 9. Det er derfor en god ide at hente og installere add-in'et til både version 8 og 9.

Sidst opdateret: 16.08.2016