Skip to main content

Hjælp og vejledninger

Adobe Connect

Herunder kan du finde de vigtigste links og vejledninger til Adobe Connect: 

Ved lydproblemer: Husk, at du altid skal tilslutte dit headset til computeren, inden du åbner Adobe Connect programmet. Hvis du har dårlig eller ingen lyd i møderummet, så prøv at lukke Adobe Connect programmet, tilslut dit headset til computeren igen, og start derefter Adobe Connect.

Bemærk: Der er problemer med Adobe Connect og webbrowseren Firefox. Har du problemer og anvender Firefox, så prøv med en anden browser. Der er ligeledes problemer med Chrome på Mac. Vi anbefaler derfor Safari til Mac-brugere og Internet Explorer til Windows-brugere.

SDU mail

Al information fra SDU bliver sendt til din SDU mail. Sørg derfor for at tjekke denne regelmæssigt, så du ikke går glip af vigtig information.

Mobilnummer

Hvis der er aflysninger, eller hvis vi oplever driftsforstyrrelser under optagelsen af undervisningen, vil vi gerne have dit mobilnummer registreret, så vi kan sende en sms.

  • Sådan registrerer du dit mobilnummer i stambladet - videoguide
  • Sådan registrerer du dit mobilnummer i stambladet - pdf

Send mail via BlackBoard

Hvis du har et fagligt spørgsmål, kan du sende en mail til instruktoren på faget via BlackBoard. Du kan også sende en mail til en - eller flere - medstuderende.

  • Sådan sender du en email via BlackBoard - pdf
  • Videoguide - på vej

Sidst opdateret: 08.02.2018