Skip to main content

Cand.merc.aud. på deltid

  • Denne uddannelse kan læses i Kolding

BEMÆRK: Der er ikke optag med studiestart 1. september 2018 og fremadrettet på cand.merc.aud.-varianten på deltid med betaling.  Vi henviser i stedet til at søge optag på enten erhvervskandidatvarianten tilrettelagt over 4 år eller fuldtidskandidaten. Vær opmærksom på at ansøgningsfristen for begge varianter er den 1. marts.

Hvis du allerede er optaget på deltidsuddannelsen og ønsker at færdiggøre denne, kan du selvfølgelig gøre dette under den studieordning, du er optaget på.

Deltidsstudium med masser af fleksibilitet

På Campus Kolding har vi en mangeårig erfaring i at udbyde cand.merc.aud til studerende, der er ansat i revisionsbranchen.  Den erfaring bygger vi videre på  i vores cand.merc. aud. uddannelse på deltid.

Vælger du et deltidsstudium, får du mulighed for en stor fleksibilitet i planlægningen af dit studium, så du både kan tilgodese dit ønske om at lære nyt og dit behov for at passe dit arbejde. Du undgår de udfordringer, som studiefremdriftsreformen har for dig, der også har et fuldtidsjob. 

Når du vælger deltidsmodellen, kan du strække din uddannelse i op til 5 år. Vi anbefaler dig at få uddannelsen gjort færdig i løbet af 4 år. Du tilmelder dig fag for et semester ad gangen.

Se mere om uddannelsens opbygning

Velkommen til cand.merc.aud. deltidsuddannelse i Kolding
Vi glæder os til at se dig

Uddannelsesansvarlig Rikke Holmslykke Kristensen 
 og Studienævn for Erhvervsøkonomi

Se også

Studienævn for Erhvervsøkonomi, Syddansk Universitet

Sidst opdateret: 13.03.2018