Skip to main content

SIF Rustur

SIF Studiestart står normalt for planlægning af den årlige rustur, TEK-dyst og Social Shaker dag for alle de nyopstartede studerende på Det Tekniske Fakultet i Odense.

På grund af COVID-19 er det ikke muligt at afholde disse arrangementer i år. Istedet afholdes to online arrangementer for de nye studerende, Ølsmagning og Quiz, der giver de nye studerende mulighed for at socialisere i mindre grupper.

Ølsmagning bliver afholdt den 28. august hvor det er muligt at købe en ølkasse med 7 genstande og et smagsglas for 100 kr. Øllene vil blive præsenteret af en ekspert og to studerende på TEK. Der vil være rig mulighed for at få svar på spørgsmål om øllene eller omkring studielivet på TEK.

Ønsker man at spare nogle penge på fremtidige SIF arrangementer kan man købe en ølkasse og et SIF medlemskab til en samlet pris på 200 kr. og herved spare op til 150 kr. på sit SIF-medlemskab.

Quiz bliver afholdt den 31. august hvor der vil blive quizzet i en masse sjove kategorier og til sidst vil der blive udråbt en vinder. Det er en oplagt mulighed for at hygge med sine nye medstuderende. Det er gratis for alle at deltage i quizzen.