Skip to main content
mitsdu

Sprogkursus i tysk

Din vej til det internationale arbejdsmarked 

Tysk åbner verden - er du klar? 

Som Europas største sprog åbner tysk for dine fremtidsmuligheder

Det er nu muligt at tilmelde dig kurset Udlandsboost, som afvikles i løbet af forårssemestret (kurset er forbeholdt studerende, der skal på udlandsophold eller i praktikophold i et tysksproget land. 
Skal du på udlandsophold eller i projektorienteret forløb (praktik) i et tysksproget land, og trænger du til at få støvet dine tyskfærdigheder af og få tips til at begå dig i din nye hverdag? Så er dette kursus lige noget for dig. Her er fokus på udvikling af dine mundtlige tyskkompetencer og was man tun und nicht tun sollte i Tyskland, Østrig og Schweiz. 

OBS: tilmeldingsfrist til Udlandsboost d. 6. marts - tilmeld dig her 

Model 1

Udlandsboost

Kurset for dig, der skal på udlandsophold eller i projektorienteret forløb (praktik)

Såfremt antallet af tilmeldinger overstiger de kapacitetsmæssige rammer, forbeholder vi os retten til at afvise studerende, der ønsker at blive tilmeldt.

  • For Model 1: Udlandsboost og for Model 3: Generalisttysk vil de studerende blive udvalgt efter først-til-mølle-princippet.
  • For Model 2: Fagspecifik tyskundervisning vil de studerende blive udvalgt 1) ud fra om de har tyskkvalifikationer, der svarer til B2 ifølge den europæiske referenceramme og dernæst 2) efter først-til-mølle-princippet.

 

 

 

HUM studieliv - instagram Det Humanistiske Fakultet - Facebook Det Humanistiske Fakultet - Youtube Det Humanistiske Fakultet - LinkedIn