Skip to main content
GENERATOR

RUST anbefaler på Generator '20

Den seneste udgave af Generator i februar nåede at blive den sidste inden en forandret musikverden, hvor sit-down er det nye sort og højlydt sing-along direkte bortvisningsgrund. Programmet har i år et bredere musikalsk udtryk med EDM, urban, heavy, guilty-pleasures og pop-up events. RUST har taget programmet under lup og anbefaler nogle af de bedste fester. 

Af Adam Bouttai, , 31-08-2020

JESU BRØDRE

Generator x Albani Fælles Fredagsbar x Tobias Rahim x Jesu Brødre i Grønnegade. Fredag den 4. september: 20:00-23:00

Kasserollehår, hornbriller og usmagelige tekster har vist aldrig defineret EDM-scenen, men det er i den grad blevet tilfældet med  de danske YouTube-darlings, Georg Bundgaard Svendsen og William Kruse. Et resultat af Aarhus Efterskole, en god omgang Cheff Records på anlægget  og Monster i blodet, så er skabelseshistorien skrevet for banger-worthiness. Du skal ikke invitere vennerne fra Missionshuset med, når Jesu Brødrene rammer floor med tidens ånd. House, fjolle-tekster og et ubeskriveligt øje for tidens tendenser beskriver bedst den afblegede duo. Der er officielt dømt banger-parade.

Track på repeat: "KranAlarm" - Jesu Brødrene

 

 

DANNY KOOL

Generator x 90'erne i Farvergården. Torsdag den 3. september: 20.00-23.00

Hvis du er født omkring 1990 så havde du med sikkerhed "DANNY " liggende i Discmanen. Vi snakker tiden med lava-lamper, Pokemon på Gameboyen og Kangol Hatten trukket godt ned over gele-fritsen. Tiderne skifter, men minderne glemmer vi aldrig. Stemmen er gået i overgang, musikindustrien har forandret sig, og i stedet for at ligge i Discmanen er der floreret 80.000 cd'er rundt på danske loppemarkeder.  Men vær ikke et sekund i tvivl Danny er stadig Kool og han kommer med sikkerhed til at spille lyden af din barndom den første torsdag i september. 

Track på repeat: "Danny Kool"- Danny Kool

 

 

TOPGUNN

Generator x TopGunn på Amfipladsen. Torsdag den. 3. september: 20:00-23:00

Generator 2019's hiphop hovednavn Oliver Gammelgaard er tilbage. RUST kvitterede i september med fire fuldfede stjerner med bemærkningen "TopGunn er meget mere end en mikrofon og et backtrack. TopGunn er festen ingen vil gå glip af, men helst ikke skal kunne huske alt for meget af dagen efter." Siden er charmøren fra Taastrup (vist nok) blevet voksen på albummet "SAS", der som noget ekstraordinært indeholder hele nul styks bandeord. Selvom, der er gået deflation i banderiet så er stilen lagt for en god omgang urban. Det kan allerede nu konkluderes,  at alt security skal kaldes ind når Toppy går på. Ikke for at racial profile nogle, men sikkerhedsmandskabet skal holde et vågent øje med byens pop-prinssesser - de kommer til at gå amokka.

Track på repeat: "Sport" - TopGunn feat. Branco

 

 

ZOOKEEPERS

Generator x 10'erne i Farvergården. Lørdag den 5. september. 20:00-23:00

På grund af force majeure, skæve spilletider og andre omstændigheder såsom konsekvent manglende afspilning på fynsk grund af duoens hårdeste track "Break Up the Sound"  - Snavs x Zookeepers, har RUST desværre været lidt lunkne over for dyrepasserne Oscar Søren Due og William de Waal. Det kan dog ikke afskrives, at tilhørere til enhver tid er sikret en god blanding dub, trap og hardstyle i en ramme af popmusik med producer og dj-duoen Zookeepers. Et gigantisk 2019 og særligt deres fænomenale remix af "Thorns" krydret med en Medina release og særligt Clara udgivelsen "Can't Fall Asleep" har cementeret team-uppet som en hitsikker duo. Lad dig dog ikke snyde af de radiovenlige titler. Omend ikke festivalens mest hårdtslående, så er de drenge med smæk på, hvilket blev manifesteret under Semesterstartsfesten 2019. 

"Thorns" (Zookeepers Remix) - Faustix

 

 

DEX

Generator x 10'erne i Farvergården. Lørdag den 5. september. 20:00-23:00

Jeppe Dex var Generator ’19’s helt store overraskelse. Han leverede under Smash the Party scenen på festivalens andendag et af festivalens mest organiske og hårdtslående sæt. Hvem glemmer måske en brandbil, der må igennem festcrowden under Coones Remix af "Untz, Untz? Det er den slags stof raves er skabt af, og hvor vi savner det. Egenproduktionerne har særligt gjort sig bemærket på det episke tropical house track "Unstoppable"  og bass house bangeren "Don't Stop". Hvis du er et sekund i tvivl så team up med resten af Odenses dakkedak crowd til byens stærkeste DJ-navn. Skal det være dakkedak, så lad det være dakkedak.

Track på repeat: "Don't Stop" - Dex feat. Fiia

 

 

NONSENS

Generator x NONSENS. Lørdag den. 5. september. Platanhaven. 20:00-23:00

RUST har tidligere proklameret at "Nonsens er for dansk EDM hvad salmonellafri æg har været for Sol over Gudhjem". Den bornholmske trap-hardstyle-og dubstep trio leverede Generator Spring Partys hårdeste afslutnings-sæt i februar og fik følgende ord med på vejen af RUST: "en tramper-trio med fødderne placeret godt og grundigt i trap-musikkens ondskabsfulde kviksand, der er klar til at opsluge alle dansefødder på sin vej." Nonsens leverer typisk sæt, der er voldsomme i tempo og har en hårdhed på niveau med Snavs'. Nonsens er utvivlsomt blandt DK's hårdeste drenge.  Forvent masser af Major Lazor, DJ Snake og Skrillex for ej at forglemme et genialt bagkatalog samt altid interessante flips og bootlegs. Black Forest kommer til at eksplodere lørdag den 3.september, når festivalens absolutte EDM-hovednavn lukker og slukker festivalen. 

Track på Replay: "Trouble" - Nonsens feat. Sweater Beats

 

 

Udover dette anbefaler RUST: Tessa, Benjamin Hav, Emil Kruse, Lydmor, Malte Ebert og Mags. Der er med andre ord rigeligt at vælge imellem, og aldrig har det været mere irriterende ikke at kunne være to steder på én gang. 

 

 

Find billetter til Generator 2020's arrangementer.

Jesu Brødre
Redaktionen afsluttet: 31.08.2020