Skip to main content
Generator 2019

Gadefesten vender tilbage

Odenses svar på Distortion er tilbage med et musikprogram, der flyder over af talent og har tramper garanti, uden at hele og halve bydele raseres under festivitassen. Endnu engang disker holdet bag Generator op med de mest kæberaslende danske navne inden for EDM og hiphop. Efter at Amfipladsen indhylles i røg og damp torsdag, gadefest på Sankt Anne plads fredag så venter til en vanvittig afslutningsfest på Klingenberg. RUST har taget et kig på festivalens hovednavne.

Af Adam Bouttai, , 05-09-2019

Toomanylefthands - Torsdag, Amfipladsen, 22:00

DJ-duoen, Toomanylefthands bestående af Martin Nick og Anders K spiller big room og progressive house i den poppede ende. Som resident DJ's på Magicbox, er duoen skarpe til at formidle den perfekte kombination af radiovenlig house og Dance Chartens mere eksplosive tracks, der inviterer til at danse moderne. 

Track på repeat:  "Too Young to Die" - Toomanylefthands

  

Nonsens - Lørdag, Flakhaven, 20:30

Med solide releases på blandt andet Diplos Mad Decent pladseselskab, har det bonholmske producerteam bevist, at de er syntetiser nogle af trap-musikkens mest beskidte og rå drops.  Nonsens' lyd er tung, trappet og vil med sikkerhed hidkalde indtil nu uanede dansebevægelser. Om man kender den på forhånd eller ej, så hersker der ingen tvivl om alle vil sige "Unz Unz", når Nonsens klinger af lørdag aften på Flakhaven.

Track på repeat: "Make It Pop" - Nonsens

 

Emil Stabil - Lørdag, Klingenberg, 23:35

Et hitsikkert hiphopprogram bestående af Topgunn, Lord Siva, Noah Carter og Jamaika toppes at med Emil Stabil som the cherry on the icing. Efter en featuring med en af amerikansk hiphops hotteste navne, Gucci Mane, er det ingen overraskelse at streamsene tæller ekstra hurtigt i Spotify-land. Mon ikke også Hr. Stabil får publikum til at køle ned med landeplagen anno 2015 "Allerede is". 

Track på repeat: "En Sang" - Emil Stabil feat. Gucci Mane

 

Faustix - Lørdag, Flakhaven, 22:00

Det nydanske ord Dakkedak dækker tilstrækkeligt, hvad en fest orkestreret af Faustix går ud på. Efter et lukket rave på Magicbox i juni, så kan der ikke herske tvivl om at Faustix igen kommer til at lægge Odense ned. Et solidt bagkatalog krydret med lige dele psytrance og guilty pleasures leveres altid i et hæsblæsende tempo, der kun kan efterlade publikum med en galoperende puls.

Tracks på repeat: "Love at First Psy" - Faustix & "Unz Unz" - Specktors & Nonsens (Faustix Remix)


Martin Jensen - Lørdag, Flakhaven, 00:00

Årets ubetingede headliner er Martin Jensen. Han er en af danmarkshistoriens mest succesfulde musiker med over en milliard Spotify plays. Samtidigt får han dansegulvene til at eksplodere med skarptskårne club tracks. Forvent en pulserende bas i et tempofyldt møde med sing-along. Martin Jensen er garant for en nærværende publikumskontakt fra første til sidste beat, når DJ'en igen gør sin entre gældende på odenseansk grund, og nu også for dem, der ikke fik plads ved en propfyldt Magicbox-folkefest tidligere på sommeren.

Track på repeat: "Rubber Bands" - Martin Jensen feat. Timmy Trumpet

 

 

Billetter til Generator koster fra 190 kr. ekskl. gebyr hos billetformidleren Tikko.dk. Den tre dage lange festival finder sted mellem d. 5.-7 september.

Redaktionen afsluttet: 05.09.2019