Dansk Magisterforening og Magistrenes A-kasse

Læs mere om samarbejdet mellem SDU og Dansk Magisterforening og Magistrenes A-kasse

Webside: studerende.dm.dk

Dansk Magisterforening og Magistrenes A-kasse

Er du studerende inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi eller pædagogik? Så er DM og MA en fagforening og a-kasse for dig.

Som medlem kan du komme med til masser af fede arrangementer og kurser, vi rådgiver dig i forhold til dit studie og studiejob, og så hjælper vi dig med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Desuden får du som medlem en lang række rabatter og medlemsfordele, fx en attraktiv studieforsikring hos Lærestandens Brandforsikring.

Et studiemedlemskab i Dansk Magisterforening er gratis det første år og koster herefter 20 kroner pr. måned. Du er gratis medlem af MA, så længe du studerer og er under 30 år.

DM og MA har et tæt samarbejde på studiestederne, og vi anbefaler medlemskab af både fagforening og a-kasse, så du står stærkest muligt.

 

Attraktiv studieforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring

Med en studieforsikring hos Lærerstandens Brandforsikring får du dækket det, du ikke kan leve uden, og alt det andet, som du ikke bekymrer dig om, men som vi gør på dine vegne.

Og der ekstra fordele ved din forsikring: 0 kroner selvrisiko ved cykeltyveri og et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet.

Læs mere her

Gratis arrangementer og kurser
Som medlem får du gratis adgang til alle DM og MA’s arrangementer og kurser. Måske vil du gerne blive skarpere til InDesign eller høre om, hvordan du får foden inden for i den branche, du drømmer om at arbejde i?

Se vores arrangementer her.

 

På SDU kan du møde DM og  MA’s studenterkonsulenter Mathilde, Martin og Daniel, som selv er studerende. De kan hjælpe dig med rådgivning omkring studiemedlemskab og generelle spørgsmål vedrørende fagforening og a-kasse.   

 

Find desuden mere information på studerende.dm.dk eller følg os på Facebook

Mathilde  Martin  Daniel

Mathilde Grønfeldt
Rasmussen

Mobil: 28181061

mra@magistrene.dk

Martin Sandgaard

Mobil:42751811

masa@magistrene.dk


Daniel Jensen 

Mobil: 23369492

daje@magistrene.dk

 

Nyt logo