Alle karrierearrangementer i Esbjerg

Vi afholder mange forskellige arrangementer i løbet af året. Vi forsøger at gøre dem unikke, så du hver gang vil mærke, at du bliver mødt med ny viden, nye områder eller nye virksomheder.

Temaerne vil variere så tilmeld dig endelig, hvis du ser noget, du synes er interessant – det er ikke sikkert, det kommer igen. 

Kalender: 

 • 17-08-2020   10:00 - 11:00

  Hvordan ser dit fremtidige arbejdsmarked ud i Coronakrisen?

  Tag en kaffepause i jobsøgningen, så du ikke spilder tid på at søge jobs de forkerte steder! Bliv inspireret til at udarbejde din egen strategi for jobsøgning, og hvordan du som dimittend står stærkt i Coronakrisen, hvis du spiller dine kort rigtigt. Få et indblik i, hvordan det fynske og syddanske arbejdsmarked ser ud lige nu, og hvordan du kan tale ind i det.


  Campus Kolding,Campus Esbjerg,Campus Odense,Campus Slagelse,Campus Sønderborg

 • 19-08-2020   10:00 - 11:00

  Hvordan lander du dit drømmejob midt i coronakrisen?

  Hvordan lander du dit drømmejob midt i Coronakrisen?Bliv inspireret til, hvordan du bringer dine kompetencer i spil i dialogen med virksomheder og få et indblik i de værktøjer, du kan bruge til at fortælle, at du er meget mere end en uddannelse.   Oplægsholdere: virksomhedskonsulenter i Academic Partnership, Martin Falk Jeppesen og Iben Bonne Jensen


  Campus Esbjerg,Campus Kolding,Campus Odense,Campus Slagelse,Campus Sønderborg

 • 25-08-2020   10:00 - 11:00

  Kom hurtigt ind på arbejdsgiverens radar

  Vil du gerne hurtigt ind på arbejdsgiverens radar? Så deltag i dette 1-times webinar, hvor du dels får et visuelt værktøj "med dig hjem", så du løbende har overblik over om du laver de rette indsatser (og får fejret dig selv undervejs), og dels en metode der sikrer, at du hurtigt og præcist kommer ind på arbejdsgiverens radar. Overblik og struktureret opfølgning er nøgleord i den sammenhæng. Lige efter webinaret kan du tage både værktøjet og metoden i brug. 


  Campus Esbjerg,Campus Kolding,Campus Odense,Campus Slagelse,Campus Sønderborg